Névnap

Ma 2017. augusztus 19., szombat, Huba napja van. Holnap István napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
augusztus
H K Sz Cs P Sz V
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 226 vendég böngészi
Nemes hagyomány Nyomtatás E-mail
2015. február 02.

 

Kilencedik alkalommal rendezik meg az Újpesti Jótékonysági Polgári Bált, amelynek idén is az Újpesti Polgár Centrum ad otthont. Ozsváth Kálmán önkormányzati képviselőt, a bál szervezőjét a hagyományról kérdeztük.

 

Mi hívta életre a kezdeményezést?

Az volt a célunk, hogy az újpesti polgárok minden évben olyan oktatási, egyházi, kulturális, egészségügyi, sport vagy közbiztonsági szervezetet támogassanak, amelyek valami különlegeset, egyedülállót nyújtanak a városnak.

 

Hányan mennek el, kik a támogatók?

Évente száz-százhúszan jönnek el a bálba, ahol nyitótánccal, meleg vacsorával, pezsgővel, tombolával és színes programmal várjuk a vendégeket. Városvezetőknek, díszpolgároknak és minden újpestinek szól a meghívás.

 

Mennyire nyitottak az újpestiek a jótékonysági gyűjtésekre? Hogyan gyűlnek össze az adományok?

Évről évre több százezer forinttal tudjuk támogatni a kiválasztott kedvezményezettet. A legnagyobb összegyűlt támogatás közel másfélmillió forint volt. Az összeg a jegyárakból, a csekken feladott vagy helyben összegyűjtött adományokból és a helyszínen vásárolt tombolák árából tevődik össze. Mindig a bál végén hirdetjük ki, mennyi adomány gyűlt össze.

 

Ki lesz az idei kedvezményezett?

Valljuk, hogy a természet is a Jóisten teremtett alkotása, amibe környezetünk és az állatvilág, annak védelme is beletartozik. Az állatok védelme, adott esetben megtalálása és ellátása, fontos feladat. Az Újpesti Állatmentő Ligára azért esett a választás, mert különleges, egyedi szolgáltatást nyújtanak. Máshol nem létezik ilyen szervezet, rendkívül hasznos, nagyon sokak számára fontos, különleges feladatokat látnak el.

 

(ujpest.hu)

 

 

Hol és mikor?

Belépőt a 0620-8280514-es telefonszámon keresztül lehet rendelni. Időpont: 2015. február 14. szombat 19:30 (kapunyitás 19 óra) Helyszín: Újpesti Polgár Centrum, Árpád út 66.

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés