Névnap

Ma 2018. április 22., vasárnap, Csilla és Noémi napja van. Holnap Béla napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 101 vendég böngészi
A baloldali pártok megint lebuktak | +videó Nyomtatás E-mail
2015. február 04.

 

A baloldali pártok olyan jelöltet támogatnak Veszprémben, akinek a nyilatkozatai, az elvei teljes egészében vállalhatatlanok – jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján Tuzson Bence.

 

A Fidesz-frakció szóvivője úgy fogalmazott, a baloldali kispártok veszprémi jelöltje „meglehetősen sajátos nyilatkozatokat tett az utóbbi néhány évben”, szavai szerint ezek a kijelentések „egyértelműen vállalhatatlanná teszik” Kész Zoltánt mindenki számára. A baloldali pártok megint lebuktak, egy olyan jelöltet támogattak, akinek a nyilatkozatai, az elvei teljes egészében vállalhatatlanok – tette hozzá Tuzson Bence.

 

A fideszes politikus példaként felidézte a baloldali jelölt blogbejegyzéseit és egy várpalotai konferencián elhangzott szavait, és kifejtette, olyan embernek, aki nem hisz az alapvető demokratikus értékekben, nincs helye a magyar közéletben.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Közölte, a baloldalnak nyilatkoznia kell az üggyel kapcsolatban. Tényleg ők is úgy gondolják, hogy az általános választójog rossz dolog? Hogy a veszprémi emberek, akik különböznek, bármilyen feltételek alapján vagy választhatnak, vagy nem választhatnak?

 

Tényleg úgy gondolják, hogy az egészségügyet és az oktatást fizetőssé kell tenni? Tényleg nem hisznek az alapvető polgári és emberi jogokban? Nem hisznek az esélyegyenlőségben? – sorolta a kérdéseket. Hangsúlyozta, a baloldalnak el kell mondani a saját álláspontját, valamint azt, hogy tudnak-e azonosulni a Kész Zoltán által kifejtettekkel.

 

Rámutatott, a baloldalnak választ kell adni a fenti kérdésekre, ahogyan arra is, hogy egyetértenek-e azzal az állítással, hogy a magyar fiatalok lusták, nem szeretnek dolgozni. Felelniük kell arra is, hogy ennek alapján akarják-e a politikájukat folytatni Veszprémben és országosan is – húzta alá.

 

A letelepedési kötvénnyel kapcsolatban arról beszélt, ez egy átlátható rendszer, olcsó forrás a költségvetés számára, ami 20 milliárdos nyereséget hozott az országnak. Aki ezt a rendszert kikezdi, a rendszer egészét támadja, és azt, hogy ilyen olcsó forráshoz jusson az ország – zárta szavait Tuzson Bence.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés