Névnap

Ma 2018. április 21., szombat, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 56 vendég böngészi
Megújuló óvoda Nyomtatás E-mail
2015. február 09.

 

Teljesen megújul a Lakkozó óvoda épülete és udvara április 30-ig. Az intézményben még egy új tornatermet alakítanak ki.

 

Wintermantel Zsolt polgármester és dr. Molnár Szabolcs alpolgármester bejáráson tekintette meg a munkálatokat a felújítást végző vállalkozóval közösen február 6-án.

 

Dr. Molnár Szabolcstól megtudtuk, jelenleg egyszerre négy csoportszoba felújítását végzik. A gyerekek a másik szárnyban vannak, és miután ez a rész elkészül, hamarosan átköltöznek, és a most használatban lévő négy csoportszoba kerül sorra.

 

Az épületen hő- és tetőszigetelést, nyílászárócserét végeznek és a gépészet is megújul, beleértve az elektromos hálózatot.

 

Az udvart is rendbe teszik, a beruházást önkormányzati forrásból valósítjuk meg – tette hozzá dr. Molnár Szabolcs.

 

Kiemelte: a rekonstrukció során még egy tornaszobát kialakítanak, ez pedig a látás- és hallássérültek számára is akadálymentesített lesz. A mosdók felújítása szintén az esélyegyenlőség figyelembevételével történik.

 

A Park Óvoda Lakkozó tagóvodája nyolc csoportszobával, összesen kétszáz gyerekkel működik Káposztásmegyeren. A munkálatok ideje alatt két csoport van az épületben, mindig azon a részen, ahol nem folynak munkálatok. További hat csoportot a Bőrfestő óvodában helyeztek el erre a tanévre.

 

(ujpest.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés