Névnap

Ma 2018. január 20., szombat, Fábián és Sebestyén napja van. Holnap Ágnes napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
január
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 99 vendég böngészi
Összefogás a munkahelyteremtésért és a keményen dolgozó emberekért | +videó Nyomtatás E-mail
2015. március 09.

 

Április 12-e mérföldkő lesz a térség életében, hiszen itt dől el, hogy csökkenni fognak-e az emberek terhei, tovább fejlődik-e a térség – hangsúlyozta Fenyvesi Zoltán, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje dr. Kovács Zoltánnal közösen tartott tapolcai sajtótájékoztatóján.

 

Dr. Kovács Zoltán kijelentette, az április 12-i választás tétje, hogy folytathatjuk-e a munkahelyteremtést a térségben, s lesz-e az itt élőknek olyan képviselője a Parlamentben, aki képes javítani a keményen dolgozó emberek élethelyzetén.

 

A Fidesz-KDNP jelöltje szerint a leghangsúlyosabb kérdés, hogy mennyi uniós forrást tudnak 2020-ig a térségbe irányítani. Ehhez a munkához olyan képviselőre van szükség, aki hajlandó és képes együttműködni a kormányzattal. Az együttműködés további fontos elemei között szerepel a már elindult térségi beruházások folytatása, az új elemek elindítása – szögezte le a Fidesz megyei választmányának elnöke.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Makacsul fogok dolgozni a térség további fejlesztéséért, a keményen dolgozó emberek terheinek csökkentéséért, az egészségügyi korszerűsítésekért, a bölcsődei, óvodai férőhelyek bővítéséért, az iskolák, az úthálózat és a kerékpárutak megújításáért – foglalta össze Fenyvesi Zoltán.

 

Ez a vidék az otthonom, szeretnék érte tenni, ahogy eddig is – mondta el a képviselőjelölt, akinek nagy megtiszteltetés, hogy Lasztovicza Jenő utódjaként jelölt lehet az időközi választáson. A politikus kiemelte, elődje munkásságát szeretné folytatni.

 

Felidézte, az elmúlt időszakban számos beruházás indult el, például a belváros megújítása, a Tapolca-Sümeg közötti út felújítása, a Tavasbarlang látogatóközponttá bővítése, a városi strand megújítása, és nem utolsósorban a 2,3 milliárd forintos kórházi projekt. Ezeket befejezni, fejleszteni szeretnénk – szögezte le.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Fenyvesi Zoltán aláhúzta, új munkahelyteremtő projektek térségbe vonzását tervezi uniós pályázatok útján. Kifejtette, ha a 2014-2020-as uniós pályázati pénzek egy részét nem tudják a térségbe irányítani, lemaradás vár a helyiekre. Hozzáfűzte: éppen ezért mindenképpen fontosnak tartja a források térségbe irányítását.

 

A Fidesz-KDNP Veszprém megyei 3-as számú országgyűlési egyéni választókerületének jelöltje az úgynevezett laktanya-projektet is támogatja, a prioritások között tartja számon a terület ipari parkká alakítását.

 

Hozzátette, felsorakozik a béremelések, az adókedvezmények, az otthonteremtési program, és a bölcsődei férőhelybővítés kormányzati elgondolásai mellett. Készen állok, és remélem, hogy áprilistól sokat tehetek a választókerületért – fogalmazott.

 

Kovács Zoltán az ellenzéki jelöltekről szólva rámutatott, nem éri meg a szélsőségekre szavazni. A szocialista jelölt ugyanannak a baloldalnak a jelöltje, amely kormányzása alatt megduplázódott a munkanélküliség, tönk szélére került a gazdaság, és csökkentek a nyugdíjak. A baloldal álláshalmozó jelöltje emellett felelőtlen is: a MAL Zrt. felügyelőbizottsági tagjaként sok millió forintot keresett a vörösiszap-katasztrófa idején, de semmit sem tett a cég által okozott katasztrófa elkerüléséért - mondta. A Jobbik jelöltjéről pedig megjegyezte, "nem véletlen, hogy szélsőséges véleményeit töröltette az internetről".

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés