Névnap

Ma 2018. március 17., szombat, Gertrúd és Patrik napja van. Holnap Sándor és Ede napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 106 vendég böngészi
A szocialistákra nem támaszkodhatnak az emberek Nyomtatás E-mail
2015. április 02.

 

Megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy Pad Ferenc támogatói nem szavazták meg a vagyonzárolási törvényjavaslatot, szerintük a brókercégek vezetőinek nem kell a teljes vagyonukkal felelniük a befektetők pénzéért – mondta Kósa Lajos.

 

Fel kell számolni az évtizedes pénzügyi korrupciót – jelentette ki a Fidesz ügyvezető alelnöke ajkai sajtótájékoztatóján a brókerbotrányokkal kapcsolatban. Kósa Lajos emlékeztetett rá, hogy a Fidesz-KDNP kezdeményezte a bankok elszámoltatását is, egyúttal hangsúlyozta, „a brókerbotrányok a napnál is világosabban mutattak rá arra, hogy itt egy nagyon szigorú és konzekvens szabályozásra van szükség”.

 

Megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy Pad Ferenc támogatói nem szavazták meg ezt a javaslatot, szerintük a brókercégek vezetőinek nem kell a teljes vagyonukkal felelniük a befektetők pénzéért – fogalmazott.

 

A Fidesz mindent megtesz azért, hogy a brókerbotrányok károsultjai hozzájussanak a befektetéseikhez – emelte ki. Mint mondta, ez „jól mutatja, hogy kire lehet támaszkodni, és kire nem”.

 

Felidézte, hogy a szocialista városvezetés az ország egyik legszigorúbb parkolási rendszerét vezette be Ajkán, „a választások után, fittyet hányva az ígéreteikre”. Az emberek figyelmét fel kell hívni arra, hogyha baj van, a szocialistákra sosem támaszkodhatnak – mondta.

 

Kósa Lajos kifejtette, a Fidesz-KDNP jelöltjében bízhatnak az emberek, és arra kért mindenkit, hogy támogassa szavazatával április 12-én Fenyvesi Zoltánt.

 

Szólt arról is, hogy a korábban kritikus hitelminősítő intézetek ma már kedvezően értékelik a magyar gazdaságban végbemenő folyamatokat. Magyarországon a tervezettnél alacsonyabb, 2,6 százalék a költségvetés hiánya, tartós, minimum 2,5 százalékos gazdasági növekedést jósolnak, csökkenő munkanélküliséget és növekvő foglalkoztatást, növekvő bérkiáramlást prognosztizálnak – sorolta. Azt mutatják ezek az adatok, hogy érdemes a Fidesz-KDNP-ben bízni, így lesz gazdasági eredmény, így lesz munkahely, így lesz gazdasági növekedés, így lesz több pénz az emberek zsebében – szögezte le.

 

Úgy fogalmazott, a szocialisták cserbenhagyják a választóikat, „fittyet hánynak az ígéreteikre” helyben és országosan egyaránt, a Fidesz pedig az emberek pártját fogja.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés