Névnap

Ma 2018. április 21., szombat, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 104 vendég böngészi
Újpest a legsportosabb város Nyomtatás E-mail
2015. május 05.

 

Szép idő van, süt a nap, és Újpest a legsportosabb város! Az Aranyalma Óvoda - Kertvárosi Tagóvodában nagy az öröm még mindig, egészen május 4-e óta.

 

Aznap adták át a legújabb újpesti ovifocipályát a gyerekeknek, akik a szalag átvágása után kiabálva, ujjongva lepték el a terepet.

 

 

Barna Péterné nagy örömmel köszöntötte a résztvevőket délelőtt tíz órakor a Fóti utcai óvodában. Újpest polgármestere, Wintermantel Zsolt köszöntő beszédében a gyerekekhez szólt, hiszen ez a nap róluk szól. Hozzátette, az önkormányzaton kívül a társasági adó felajánlásoknak, a helyi vállalkozóknak és az UTE-nek köszönhetően újabb pályát adhatnak ma át, s különös büszkeség mindannyiunknak, hogy az ovifocipályák 10 százaléka Újpesten található.

 

 

„Nagy lépés kis cipőben” – mondta dr. Molnár Andrea, az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány elnöke. Így szól a szlogenjük, amelyhez felkérték Szolnoki Pétert és Földvári Gábort, írjanak egy dalt. A Bodzavirág Kórus közreműködésével felcsendültek a dallamok, és együtt énekelték a gyerekek Szolnoki Péterrel:

„Nagy lépés kis cipőben,

Egy játékként félidőben,

Labda, nadrág, póló, zokni,

Hajrá ovi, hajrá foci!”

 

Buzánszky Jenő ma lenne 90 éves. Úgy gondoltuk, annak örülne a legjobban, ha így ünnepelnénk meg a születésnapját, ezért szerveztük mára az átadási ceremóniát – mesélte dr. Molnár Andrea, aki az ünnepség végén, Wintermantel Zsolttal együtt avatta fel a pályát és adta át a gyerekseregnek. Az eseményen részt vett még Tahon Róbert jegyző, Ifj. Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendájának fia, és Őze Tibor is, az MLSZ képviseletében.

 

(ujpest.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés