Névnap

Ma 2018. március 19., hétfő, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 58 vendég böngészi
Hazugságra nem lehet politikát építeni Nyomtatás E-mail
2015. június 03.

 

Felszólítjuk Vona Gábort, hogy végre mondjon igazat, ne csapja be az embereket, és tegye világossá, hogy ki szeretnének-e lépni az Európai Unióból, vagy nem – jelentette ki Németh Szilárd szerdai sajtótájékoztatóján.

 

Németh Szilárd felidézte, Vona Gábor – mint pártelnök, így a Jobbik nevében - arról beszélt, hogy le akarja csapkodni a vadhajtásokat, a Jobbikból ki akarja zárni a náci-romantikát. A Fidesz képviselője aláhúzta, Vona Gábor nem tudta megfékezni pártja alelnökét, Novák Elődöt, aki néhány napja azt mondta, hogy a Jobbik elnöke szerencsétlenül fogalmazott a 2012-es uniós zászlóégetésről. Novák Előd úgy nyilatkozott, hogy örömmel és büszkén vállalja tettét, és az a személyes álláspontja, hogy ki kell lépni az EU-ból.

 

A Fidesz azt kérdezi Vona Gábortól és a Jobbiktól, hogy mikor hazudnak? Akkor hazudnak, amikor a saját közönségük előtt kell vitézkedni, vagy amikor a Parlamentben „jó pofát” kell vágni, és cukiságkampányt elindítani? – tette fel a kérdést Németh Szilárd.

 

A fideszes politikus leszögezte, hazugságra nem lehet politikát építeni, ez jól látszik Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde óta.

 

Felszólítjuk Vona Gábort, hogy végre mondjon igazat, ne csapja be az embereket, és tegye világossá, hogy ki szeretnének-e lépni az Európai Unióból, vagy nem – szögezte le a képviselő.

 

Németh Szilárd arról is beszélt, hogy a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülését követően egyre gyakrabban fordul elő, hogy a bizottság ellenzéki tagjai nem mondanak igazat az ülésen elhangzottakról.

 

A fideszes politikus, - aki a bizottság alelnöke is - bejelentette, hogy több ügyben, például Kovács Béla, vagy az úgynevezett „csőbomba” esetében is ragaszkodik ahhoz, hogy nyilvánosságra kerüljenek a jegyzőkönyvek, amikor már nem sértik a nyomozás érdekeit.

 

Az ellenzéki csúsztatásokra példaként említette az úgynevezett „csőbomba” ügyét, amelyben egyértelművé vált, hogy nem történt semmilyen terrorcselekmény, a „csőbomba” nem is csőbomba volt, nem volt semmilyen vallási, politikai, vagy magyarországi szál az ügyben. Németh Szilárd felhívta a figyelmet arra, hogy a bizottság jobbikos tagja, Mirkóczki Ádám korábban is pontosan tudta, hogy az ügyben nem volt terrorfenyegetettség, mégis ezzel összefüggésben nyilatkozott.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés