Névnap

Ma 2018. március 23., péntek, Emőke napja van. Holnap Gábor és Karina napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 24 vendég böngészi
A baloldal ne uszítsa tovább az embereket! | +videó Nyomtatás E-mail
2015. június 08.

 

Feljelentést tesz a bevándorlásról szóló plakátok megrongálása kapcsán bűncselekményre felbujtás miatt a Fidesz - mondta Németh Szilárd.

 

A fideszes országgyűlési képviselő vasárnapi sajtótájékoztatóján a bevándorlásról szóló plakátok rongálásával kapcsolatban leszögezte, a Fidesz elutasítja a baloldali agressziót, majd felszólította a baloldalt, arra, hogy „fejezzék be ezeket az erőszakos cselekményeket”.

 

Felszólítom Szigetvári Viktort és az Együtt politikusait, hogy ne uszítsák tovább az embereket, a fiatalokat ilyen agresszív és törvénytelen cselekedetek elvégzésére – mondta Németh Szilárd, hozzátéve, megvan annak a módja, hogy törvényes eszközökkel fejezzék ki egyet nem értésüket.

 

Hangsúlyozta, az emberek jelentős többsége a konzultációt, a párbeszédet választja. Tájékoztatott róla, hogy 200 ezer kérdőív feldolgozása alapján az látszik, hogy az emberek 90 százaléka a kormány elképzeléseit támogatja, 10 százalékuk elutasító, illetve más megoldásokat javasol.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

A mai napon a Fidesz feljelentést tesz a plakátrongálások kapcsán bűncselekményre való felbujtás miatt – emelte ki a politikus. Példaként Szigetvári Viktor, Juhász Péter és Szabó Szabolcs facebook-bejegyzéseit említette meg. „Egyértelműen lovat ad azok alá, akik ebbe az irányba szeretnének nyergelni” – fejtette ki.

Felhívta a figyelmet arra, hogy ezek a politikusok nem vesznek részt ebben a megmozdulásban, „hanem maguk előtt terelik” az embereket. Emlékeztetett rá, hogy Szabó Szabolcs a Lánchíd-lezárás kapcsán „az asszonyok szoknyája mögé bújva eltűnt a helyszínről”.

 

Németh Szilárd szerint a baloldal „és benne az Együtt” törvénytelen, agresszív és provokatív utat választott.

 

A politikus felszólította Szigetvári Viktort, hogy számoljon el a Haza és Haladás Alapítvány 2013-ban és 2014-ben kapott pénzeivel. Rámutatott, a párt és az alapítvány „mínuszban” zárta ezeket az éveket. Kíváncsiak lennénk, ki pótolta ki ezeket a pénzeket? Mit kérnek ezért cserébe? – sorolta, megjegyezve, „akár külföldi érdekek képviselete” is szóba kerülhet ilyen esetben.

 

Szavai szerint az Együtt „agresszív bohóckodása” tulajdonképpen egy elterelő hadművelet arról a sok százmillió forintról, amit azért kaptak, hogy ilyen politikát folytassanak Magyarországon.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés