Névnap

Ma 2018. április 23., hétfő, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 108 vendég böngészi
Nagy sikerrel zárt a Városnapok Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 31.

 

A fergeteges szombati koncertsorozat után vasárnap is zsúfolásig telt a Szent István tér.

 

Már délelőtt tíz órakor nagy volt a jövés-menés, mindenhol gyerekek tipegtek, játszottak és figyeltek az izgalmas programokon a Károlyi park gyermeksarkában. A Majorka Bábszínház mellett a Buborék show is hatalmas népszerűségnek örvendett a kicsik körében. Közben a szülők sem unatkoztak. Nagy volt az érdeklődés az Ifjúsági Házban megrendezett egészségmegőrző programokon és ingyenes szűrővizsgálatokon is.

 

A folytatás is szórakoztató és érdekes volt a 130 éves az UTE filmvetítéssel, az Újpest Bulldogs mini bemutatójával, a bölcsődei dolgozók „Shubidoo Wap” kórusával és a Danza Táncstúdió lendületes forgásaival.

 

A nagyszínpadon, délután háromkor a Kalákára gyűltek össze a gyermekes családok. Felnőttek, idősebbek, együtt énekelték a gyerekekkel a régi nagy slágereket és a megzenésített verseket. A koncert vége felé egyre többen lettek, Bőrönd Ödönt dúdolt az egész tér. És ami ezután következett, az talán minden várakozást felülmúlt. Majka és Curtis feltűnése után egyetlen centit sem lehetett arrébb lépni a tömegben. Óriási sikere volt a fiúknak, akik természeten az „Újpest a negyedem”-mel indították a bulit.

 

Többen ajándékkal készültek nekik, hatalmas rajongótábor jött el a koncertjükre. Közülük sokan a produkciót követően még közös szelfit is készítettek velük. A buli után a Cozombolis vette át a terepet az igazi vidám, mediterrán, életigenlő slágereivel. Zárásként a KFT csinált óriásbulit, a tőlük megszokott fergeteges humorral és kiváló zeneiséggel. A Balatoni nyárral méltóképpen zárták le a bulit és véget ért a négy napos Városnapok.

 

(ujpest.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés