Névnap

Ma 2018. február 21., szerda, Eleonóra és Zelmira napja van. Holnap Gerzson napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
február
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 96 vendég böngészi
A határokon kell megállítani az illegális bevándorlókat | +videó Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 03.

 

Aki a törvényjavaslatainkat nem fogadja el, egyértelműen bizonyítja politikusként, országgyűlési képviselőként, hogy a bevándorlók pártján áll, és a magyar emberek véleményével, érdekeivel szemben az illegális bevándorlók érdekeit helyezi előtérbe – mondta Németh Szilárd.

 

A fideszes országgyűlési képviselő szerdai sajtótájékoztatóján, felidézve Kunhalmi Ágnes, Botka László, Harangozó Tamás és Horváth Csaba korábbi nyilatkozatait, kifejtette: az MSZP a bevándorlás kérdését álproblémának tartotta már két hónappal ezelőtt is, és kedden, a honvédelmi és rendészeti bizottság és a nemzetbiztonsági bizottság közös ülésén is „elhangzott egy ilyen kijelentés”.

 

Elég egyértelmű mindenki számára, hogy Tóbiás József, Gyurcsány Ferenc, Szigetvári Viktor pártjai a bevándorlók pártján állnak, bevándorláspárti politikát folytatnak – jelentette ki Németh Szilárd. Hozzátette: ha ezeken a politikai közösségeken múlna, Magyarország védtelen lenne, és a zöldhatáron „mindenki ki-be járhatna” ellenőrzés és dokumentumok nélkül Magyarországra és az unióba egyaránt. Mi azt gondoljuk, hogy ez teljes egészében megengedhetetlen és tűrhetetlen – szögezte le.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

A fideszes politikus elmondta, a határok megerősítését, az illegális népvándorlás megállítását tartják a legfontosabb feladatuknak. A határokon kell megállítani az illegális bevándorlókat – húzta alá a csütörtöki és pénteki parlamenti üléssel kapcsolatban.

 

Aki a törvényjavaslatainkat nem fogadja el, egyértelműen bizonyítja politikusként, országgyűlési képviselőként, hogy a bevándorlók pártján áll, és a magyar emberek véleményével, érdekeivel szemben az illegális bevándorlók érdekeit helyezi előtérbe – fogalmazott.

 

Németh Szilárd újságírói kérdésre válaszolva arról beszélt, az alaptörvény, a schengeni egyezmény kötelez a határok megvédésére.

 

Mint mondta, ehhez műszaki, humán erőforrást és anyagi forrást is biztosítani kell, amihez az uniónak is hozzá kell járulni.

 

Vannak olyan felelőtlen uniós politikusok, mint például Juncker, aki gyakorlatilag arra biztatja az embereket, hogy jöjjenek nyugodtan – jegyezte meg, hozzáfűzve: „mi a jog talaján állunk”.

 

Hangsúlyozta, a nyomás várhatóan fokozódni fog, éppen ezért elhibázott az EU politikája. „Rossz nyomon vannak, amikor azokat az országokat állítják pellengérre, jelesül Magyarországot, amelyik egyedül betartja azokat a jogszabályokat, amelyeket az Európai Unió alkotott – emelte ki. Németh Szilárd rámutatott, a bevándorláspolitika és a menekültpolitika két külön kategória.

 

Azzal kapcsolatban, hogy Molnár Csaba szerint a magyar kormány január óta elutasítja az uniós segítségnyújtást, úgy fogalmazott, a baloldali politikus „simán hazudik, ahogy szokott”. "Gyurcsány cége kapott egy rakás pénzt az EU-tól, nem csodálom, hogy a legnagyobb csapattársa ilyeneket hazudik" – mondta.

 

Leszögezte, a segítség a határok megvédésére, a kerítés megépítésére kell. Az Európai Unió jövőjét biztosítja ez a kerítés – húzta alá.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés