Névnap

Ma 2018. április 22., vasárnap, Csilla és Noémi napja van. Holnap Béla napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 54 vendég böngészi
Az ellenzéki pártok hagyják abba a bevándorláspárti politizálásukat! | +videó Nyomtatás E-mail
2015. október 07.

 

Arra szeretnénk kérni az ellenzéki pártokat, támogassák a kormányt és a kormánypártokat abban, hogy érvényt szerezhessenek a magyar emberek akaratának - mondta Hollik István.

 

Az országgyűlési képviselő szerdai sajtótájékoztatóján leszögezte, az elmúlt napok ellenzéki nyilatkozataiból kiderül, hogy a baloldal továbbra is a bevándorlás pártján áll. Hollik István felhívta a figyelmet arra, hogy az MSZP egy október 5-i közleményében is álproblémának, alaptalan riogatásnak tartotta a bevándorlást, holott már több mint 310 ezren lépték át illegálisan Magyarország határát. Kunhalmi Ágnes szerint sincs bevándorlási probléma hazánkban – jegyezte meg.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Rámutatott, Gréczy Zsolt úgy reagált a CÖF által kihelyezett plakátokra, hogy „amit a DK politikusai mondtak, az maga a hazaszeretet, az európai politika és az emberség”. Gyurcsány Ferenc úgy nyilatkozott, hogy ünneplő, boldog tömeg érkezett Magyarországra, a röszkei zavargás kapcsán azt mondta, rendőrök támadtak rá békés menekültekre, nem pedig fordítva, a bevándorlást pedig kormányzati gumicsontnak nevezte – sorolta, hozzátéve: „Gréczy Zsolt szerint ez maga a hazaszeretet”.

 

Úgy fogalmazott, a baloldal továbbra is a szocialista internacionálé kottájából játszik, emellett a Jobbiknak is fel kellene hagyni a kétszínű viselkedéssel és a cukiság-kampánnyal. Valljon színt a Jobbik is, hogy valójában kinek az érdekeit képviseli – húzta alá.

 

Arra szeretnénk kérni az ellenzéki pártokat, hagyják abba a felelőtlen bevándorláspárti politizálásukat, és támogassák a kormányt és a kormánypártokat abban, hogy érvényt szerezhessenek a magyar emberek akaratának, ami Magyarország és az unió határainak a megvédésére irányul – jelentette ki.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés