Névnap

Ma 2018. március 20., kedd, Klaudia napja van. Holnap Benedek napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 76 vendég böngészi
Kampány indul a kötelező betelepítési kvóta ellen Nyomtatás E-mail
2015. december 03.

 

A hétvégén Magyarország csatát nyert, de ez csak részsiker – utalt Halász János a vasárnapi EU-török rendkívüli csúcstalálkozón született döntésre.

 

Az unió által Törökországból behozni kívánt 400.000 bevándorló elosztásában Magyarországnak nem kell részt vállalnia, ugyanakkor a kötelező betelepítési kvóta veszélye továbbra is fennáll – tette hozzá.

 

A Fidesz-frakció szóvivője keddi sajtótájékoztatóján kijelentette, a Juncker-képlet él, Brüsszel továbbra is erőlteti az eddig beérkezett bevándorlók szétosztását. Elmondta, több mint egymillió ember érkezett már Európába, ami hazánk számára a Juncker-képlet alkalmazása esetén szegednyi ember betelepítését jelentené.

 

Ez elfogadhatatlan – fogalmazott, felhívva a figyelmet arra az aggasztó tényre is, hogy az ellenőrizetlen bevándorlás tovább folytatódik, a határok védelméről még mindig nincs megállapodás.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Az unióba most is tízezer ember érkezik naponta, ezeket a migránsokat továbbra is szét akarják osztani, pedig ez jogtalan, értelmetlen és veszélyes – szögezte le.

 

Szavai szerint a kötelező betelepítési kvóta jogtalan, mert az érvényben lévő szerződések alapján Brüsszelnek ehhez nincs joga; értelmetlen, mert nem oldja meg a bevándorlók elhelyezését, és további milliók számára jelent meghívót; veszélyes, mert fokozza a terrorfenyegetettséget, a bűnözést, veszélyezteti kultúránkat, és alapjaiban formálhatja át Európa gazdaságát.

 

Hangsúlyozta, mindezek fényében a Fidesz-frakció továbbra is folytatja az aláírásgyűjtést a kötelező betelepítési kvóta ellen, egészen addig, míg az unió vissza nem vonja ezt a felesleges és rossz döntést.

 

Az aláírásgyűjtés elmúlt hetekben felgyűlt tapasztalatairól szólva úgy fogalmazott, az emberek támogatják a Fidesz-frakció javaslatát: a határok védelmét és az ellenőrizetlen bevándorlás megállítását.

 

Az aláírásgyűjtés sikerét mutatja az is, hogy a hétvégén összegyűjtött aláírások száma meghaladta az egymilliót – mondta. Bejelentette, a frakció kampányt indít a kötelező betelepítési kvóta elleni összefogás érdekében online és nyomtatott sajtóhirdetésekben, valamint közterületi reklámfelületeken. "Mindenkit arra buzdítunk, hogy írja alá a kötelező betelepítési kvóta elleni íveket" – zárta szavait.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés