Névnap

Ma 2018. március 23., péntek, Emőke napja van. Holnap Gábor és Karina napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 34 vendég böngészi
Működik az összefogás | +videó Nyomtatás E-mail
2015. december 07.

 

Szombat estig több mint 1 millió 300 ezer ember írta alá a Fidesz kötelező betelepítési kvóta elleni kezdeményezését – jelentette be Németh Szilárd vasárnapi sajtótájékoztatóján.

 

A Fidesz frakcióvezető-helyettese aláhúzta, a nemzeti konzultáció során kiderült, a magyar emberek értik, mi zajlik Európában. Nem egy migrációs vagy bevándorlási válságról van szó, hanem Európa, és benne hazánk szervezett megszállása zajlik – fűzte hozzá.

 

A politikus szerint azt is látták az emberek, hogy az Európai Unió bevándorlási politikája felelős ezért a helyzetért, és az egyértelműen megbukott. Ezért azt üzenték a magyar kormánynak, hogy védjük meg az országot; mi ezt meghallottuk, megértettük, és megtettük a megfelelő lépéseket – fogalmazott a képviselő.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Kitért arra, hogy a déli műszaki határzár és a jogi határzár azt az eredményt hozta, hogy azóta Magyarországon gyakorlatilag megszűnt az illegális határátlépés. Felhívta a figyelmet arra, a veszély azonban nem múlt el, hiszen az Európai Unió, és annak elsősorban a baloldali politikusai továbbra is ragaszkodnak a bevándorlási politikájukhoz; ennek a keretében ötlötték ki a kötelező betelepítési kvótát is.

 

A Fidesz azért is indította el a Védjük meg az országot! című aláírásgyűjtési kezdeményezését, hogy a magyar emberek összefogással hiúsítsák meg a kvóta bevezetését – tette hozzá.

 

Németh Szilárd bejelentette, szombat estig több mint 1 millió 300 ezer ember írta alá a Fidesz kötelező betelepítési kvóta elleni kezdeményezését. Az összefogás működik – jegyezte meg.

 

A frakcióvezető-helyettes aláhúzta, a kötelező betelepítési kvóta jogszerűtlen; Trócsányi László igazságügyi miniszter be is nyújtotta a keresetet a kvóta ellen, és a magyar Alkotmánybíróság is vizsgálatot kezdeményezett. Németh Szilárd hangsúlyozta azt is, hogy a kvóta a gyakorlatban értelmetlen, mert a szabad mozgásra épülő Európában nem lehet embereket szétosztani valamilyen képlet alapján. Ráadásul a kvóta meghívólevelet jelent azoknak is, akik még nem indultak el – tette hozzá. Kiemelte azt is, hogy a kvóta rendkívül veszélyes is, mert szétterítené a terrorveszélyt.

 

Németh Szilárd arról is beszélt, hogy azoktól a baloldali politikusoktól és a brüsszeli bürokratáktól is meg kell védeni az országot, akik gyakorlatilag minden egyes mondatukkal, cselekvésükkel arra biztatják a bevándorlókat, hogy jöjjenek nyugodtan. Felhívta a figyelmet arra, Magyarországon eljutottunk odáig, hogy Szigetvári Viktor Együtt-elnök 15 ezer illegális bevándorló azonnali betelepítését követeli, Gyurcsány Ferenc pedig minden egyes bevándorlónak felújított önkormányzati bérlakást adna.

 

A fideszes képviselő aláhúzta, jól látható, hogy működik a magyarok önvédelmi reflexe. Németh Szilárd arra kéri az embereket, hogy folytassák az aláírásgyűjtést, mert minél többen írják alá a kezdeményezést, annál nagyobb mozgástere van a kormánynak arra, hogy megakadályozza a kötelező betelepítési kvótát.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés