Névnap

Ma 2018. április 21., szombat, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 20 vendég böngészi
Karácsonyi akciók Nyomtatás E-mail
2015. december 07.

 

Már közel 35 ezer kártyatulajdonos és több mint száz elfogadóhely csatlakozott az ÚjpestKártya programhoz. A kártyapartnerek idén is különleges akcióval kedveskednek az újpestieknek.

 

 

 

A legfrissebb Újpesti Naplóhoz egy kuponfüzet is tartozik. Az ebben található kuponokkal rengeteg kedvezmény vehető igénybe. Az akciók segítenek a karácsonyi ajándékok kiválasztásában. A kezdeményezésről Bartók Bélával, az önkormányzat Gazdasági és Pénzügyi Ellenőrző Bizottságának elnökével beszélgettünk.

 

Kik csatlakoztak a kuponfüzet akcióihoz?

 

Mostanra már több mint száz elfogadóhely csatlakozott az ÚjpestKártya programhoz. Ezek közül a partnerek közül kerestük fel azokat, akik reményeink szerint a lehető legjobb kedvezményekkel tudnak szolgálni a karácsonyi időszakban. Nagyon sikeres évet fogunk zárni. Már közel 35 ezer kártyaigénylésünk van. Az év végét pedig még inkább szeretnénk a kártyabirtokosok számára emlékezetessé tenni.

 

Milyen szolgáltatásokra, illetve termékekre vonatkoznak az akciók?

 

Stílszerűen található benne olyan kupon, amely a téli sportok szerelmeseinek biztosít kedvezményt. Természetesen csatlakoztak az önkormányzati érdekeltségű cégek is, mint például a Halassy uszoda. Továbbá találhatóak benne a karácsonyi készülődést megkönnyítő kedvezmények, de például a Diego a tapétákból biztosít jelentős kedvezményt.

 

2016-ban a muskátliosztást már csak a kártyabirtokosok vehetik igénybe. Mindenkit arra bíztatunk, hogy ha már igényelt kártyát, azt mihamarabb vegye át, ha pedig még nem, akkor tegye meg az ÚjpestKártya irodában (Szent István tér 6.).

 

Az idei év áprilisától a Tarzan Parkban és a Halassy uszodában is csak ÚjpestKártyával vehetőek igénybe a kedvezmények. Jövőre az Aquaworld is csatlakozik hozzájuk, és nem lakcímkártyával, hanem csak és kizárólag a városkártyával rendelkezőknek biztosít majd kedvezményeket.

 

(ujpest.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés