Névnap

Ma 2018. április 22., vasárnap, Csilla és Noémi napja van. Holnap Béla napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 19 vendég böngészi
Az illegális bevándorlás és a terrorizmus kéz a kézben jár | +videó Nyomtatás E-mail
2015. december 10.

 

A legfontosabb, hogy megvédjük a magyar és a schengeni határokat, valamint visszautasítsuk a kötelező betelepítési kvótát és a teljesen alaptalan visszatoloncolási kezdeményezéseket – szögezte le Németh Szilárd szerdai sajtótájékoztatóján.

 

Szerdán ülésezett az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága. Az ülést követően Németh Szilárd, a bizottság fideszes alelnöke tájékoztatta az újságírókat.

 

Az ülésen szóba került az illegális migráció kérdése is. A képviselő elmondta, a bizottság tagjai adatokkal alátámasztott szakmai tájékoztatást kaptak. Egyértelműen kiderült, hogy a népvándorlás méretű illegális bevándorlás és a terrorizmus kéz a kézben járnak, szoros összefüggés mutatható ki közöttük – jelentette ki. Németh Szilárd felhívta a figyelmet arra, az idén több mint 1 millió illegális bevándorló rohanta le Európát; a szakszolgálatok adatai szerint körülbelül 90 százalékuk minden ellenőrzés nélkül, a felelős szervekkel nem együttműködve jutott be az unióba, ezért nem tudjuk, hogy kik ők, miért jöttek, és mit akarnak. Azt sem tudjuk, hogy hányan lehetnek közülük álcázott terroristák – jegyezte meg.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

A fideszes politikus elmondta, az ülésen kitértek a francia-német bevándorlási modellre is, mely a szakszolgálatok vezetőinek véleménye szerint egyértelműen megbukott. Ezt maguk a franciák és a németek is elismerik, hiszen a terrorcselekmények elkövetői között második és harmadik generációs bevándorlók is vannak – tette hozzá.

 

Az első perctől kezdve egyértelmű a Fidesz álláspontja: Magyarországra bevándorlókat sem beengedni, sem betelepíteni, sem visszatoloncolni nem lehet – szögezte le. A legfontosabb, hogy megvédjük a magyar és a schengeni határokat, valamint visszautasítsuk a kötelező betelepítési kvótát és a teljesen alaptalan visszatoloncolási kezdeményezéseket – szögezte le Németh Szilárd. Elmondta, továbbra is várják az aláírásokat a „Védjük meg az országot” kvótaellenes petícióhoz.

 

Németh Szilárd kitért arra is, hogy a bizottsági ülésen szóba került a Terrorelhárítási Központ (TEK) két közelmúltbeli akciója is, ahol súlyos bűncselekményeket akadályoztak, illetve előztek meg.

 

Felhívta a figyelmet arra, a két héttel ezelőtti és a mai ülésen is a bizottság minden tagja elmondta, hogy köszönettel tartoznak a TEK-nek.

 

A politikus véleménye szerint az elmúlt két hétben a TEK ellen egy felelőtlen és veszélyes politikai támadás történt.

 

Németh Szilárd elképesztőnek nevezte azt is, hogy a DK-s Vadai Ágnes feljelentést tett az ügyben. A képviselő kiemelte, az emberek biztonságát is veszélyezteti az, amit ezek a baloldali politikusok politikai haszonszerzésből tesznek. Ezeknek a politikusoknak bocsánatot kell kérni a magyar emberektől, és azoktól is, akik a biztonságot garantálják, a terrorelhárítóktól – húzta alá Németh Szilárd.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés