Névnap

Ma 2018. február 18., vasárnap, Bernadett napja van. Holnap Zsuzsanna napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
február
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 101 vendég böngészi
Az európai és hazai balliberálisok együtt támadják hazánkat | +videó Nyomtatás E-mail
2015. december 17.

 

Az európai baloldal és a liberálisok ismét egy Magyarországot elítélő állásfoglalást írtak szerdán, ami Brüsszel bosszúhadjáratának újabb állomása – jelentette ki Halász János.

 

A Fidesz-frakció szóvivője kifejtette, azért indult bosszúhadjárat, mert „veszélyes precedenst teremtve az Európai Bíróságon, hazánk megtámadta az uniós kötelező betelepítési kvótát, és nem állunk be a balliberális bevándorláspárti sorba".

 

A magyar baloldal ezúttal is hátba támadta Magyarországot, most sem a magyar érdekeket képviselte, és a Gyurcsány-Bajnai tengely újra összeállt – szögezte le. Rámutatott, Niedermüller Péter a Gyurcsány-pártból és a „bajnaistáktól” Jávor Benedek közösen segítették ezt a mai ítéletet tető alá hozni. Természetesen a szocialisták sem tiltakoztak – tette hozzá.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Ezerszer megtárgyalt és lezárt, mondvacsinált ügyeket használnak arra, hogy bosszút álljanak hazánkon – fogalmazott, úgy folytatva, a mai bosszú nem is az első, és valószínűleg nem is az utolsó.

 

Emlékeztetett, az elmúlt időszakban mindenki láthatta, hogy Brüsszel visszaél a hatalmával, és minden eszközzel nyomást akar gyakorolni hazánkra. Pár napja az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított ellenünk, a magyar baloldal „abban is nyakig benne volt” – mutatott rá. Molnár Csaba DK-s politikus büszkén dicsekedett azzal, hogy ő volt az eljárás kezdeményezője – mondta.

 

A szóvivő hozzátette, ugyancsak az Európai Bizottság engedélyezte, hogy egy álcivil kezdeményezés keretében egész Európában aláírásgyűjtés induljon hazánk ellen.

 

Brüsszel emellett gátlástalanul pénzeli Gyurcsány Ferencet, aki a betelepítés legnagyobb magyarországi szószólója – fogalmazott. A nyomásgyakorlást eddig sem hagytuk, ezután sem fogjuk, megvédjük Magyarországot – szögezte le.

 

Megerősítette, tovább folytatják az aláírásgyűjtést, amihez már több mint másfél millióan csatlakoztak. Arra kérte az embereket, aláírásukkal tiltakozzanak a jogtalan, értelmetlen és veszélyes betelepítési kvóta ellen.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés