Névnap

Ma 2018. március 21., szerda, Benedek napja van. Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 52 vendég böngészi
Az év végéig interneten folytatódik az aláírásgyűjtés Nyomtatás E-mail
2015. december 21.

 

Az ünnepek után, januárban ismét lesz lehetőség személyesen is aláírni a kötelező betelepítési kvóta elleni íveket – jelentette ki Kósa Lajos.

 

Egymillió 700 ezer ember támogatta eddig aláírásával a Fidesz kezdeményezését – jelentette ki vasárnapi sajtótájékoztatóján a Fidesz frakcióvezetője a kötelező betelepítési kvóta elleni aláírásgyűjtés kapcsán.

 

Rámutatott, az emberek megértették, hogy minden lehetséges eszközzel meg kell akadályozni, hogy hazánkba kötelezően betelepítsenek olyan embereket, akikről nem tudjuk, hogy kik és mi a szándékuk, illetve azt, hogy a magyar nép felhatalmazása nélkül döntsenek erről mások.

 

Kósa Lajos elmondta, két hete már az interneten is alá lehet írni a kezdeményezést. Tájékoztatott arról, hogy idén, hétfőtől már csak az interneten folytatja a betelepítési kvóta elleni aláírásgyűjtést a Fidesz, januárban, az ünnepek után azonban ismét lesz lehetőség személyesen is aláírni a kezdeményezést.

 

Hangsúlyozta, az Európai Unió és Törökország megegyezésében bekerült egy önkéntességről szóló kitétel a szövegbe. Ez kétségkívül eredmény – jegyezte meg, hozzátéve, „az európai nemzeteknek azt a jogát, hogy kivel szeretnének tartósan együtt élni, azt nem vonhatja el tőlük senki”.

 

Kósa Lajos megköszönte az aktivistáknak az eddigi munkát, és egyúttal jelezte, folytatják a küzdelmet.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés