Névnap

Ma 2018. április 21., szombat, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 16 vendég böngészi
Boldog új évet, Újpest! Nyomtatás E-mail
2016. január 14.

 

A hagyományokhoz hűen idén is újévi fogadáson köszöntötte Újpest jeles személyiségeit Wintermantel Zsolt. Az ünnepséget január 7-én a Polgár Centrumban tartották.

 

A fogadás a polgármester köszöntőjével indult, amelyben az újpesti közösség erejét és jó hírét méltatta. Beszédében kiemelte, Újpesten a legkisebb közösségekben és város szinten is rendkívül példaértékű az összefogás.

 

„Miközben azon tűnődtem, mit is mondjak majd itt a szokásos polgármesteri köszöntő keretében, újra és újra összecsengett a fülemben a Régi idők focija című filmből Minarik Ede szállóigévé vált mondata: Kell egy csapat! Ahogy jobban végiggondoltam, arra jöttem rá, hogy gyerekkorom óta ez az érzés dolgozik bennem is. Kell egy csapat! Ez hajtott arra is, hogy az iskolában programokat szervezzek, ez vitt el sportolni, nem véletlen, hogy csapatsportokat űztem. Ez vitt a politikai pályára is közel huszonöt éve, és ez az érzés hajt ma is minden reggel, amikor elindulok otthonról.

 

Azt gondolom, azért szeretek annyira Újpesten élni és azért ragaszkodom ehhez a városhoz, mert mindig van csapat, mindig lehet csapatot építeni. Erős a csapatszellem, közösségi érzés a helyi politikai közösségünkben, a képviselőtestület is képes jó csapatként együttműködni, a hivatalban is benne van a csapatjáték képessége, de még tágabb értelemben is, az Újpesten élők közösségében is benne van ez a képesség, ez az adottság" - mondta Wintermantel Zsolt.

 

 

A polgármester elmondta, büszke arra, hogy egyre többször érzi megnyilvánulni a csapatszellemet. Az elmúlt évek mindenki számára látható újpesti eredményei, fejlesztései csapatmunkával jöttek létre, nem csak a városvezetés részéről, hanem az újpesti polgárok részéről is, különösen azok részéről, akik részt vettek az Újpesti Párbeszédben és véleményükkel, javaslatukkal segítették elérni a közös célokat.

 

A köszöntő után a Kormorán együttes három tagja lépett színpadra, előadásuk nagy sikert aratott a közönség körében. A koncert után fogadással és ünnepélyes koccintással köszöntötték az új évet az egybegyűltek.

 

(ujpest.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés