Névnap

Ma 2018. április 20., péntek, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 56 vendég böngészi
A bukott baloldal kihasználja a pedagógusokat | videó Nyomtatás E-mail
2016. február 04.

 

A Fidesz-KDNP a bukott baloldallal szemben fontosnak tartja a párbeszédet a pedagógusok és a kormány között – szögezte le Hollik István szerdai sajtótájékoztatóján.

 

A kormánypárti országgyűlési képviselő kiemelte: legfontosabb a gyermekek érdeke és az, hogy minőségi köznevelési rendszer épüljön fel.

 

Hollik István megdöbbenésének adott hangot azért, mert a bukott baloldal kihasználja a pedagógusokat, elégedetlenséget szít, ügyüket pedig pártpolitikai célokra használja.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

A szerdára bejelentett, oktatásinak álcázott vidéki tüntetések mögött több városban is a bukott baloldal emberei állnak – hívta fel a figyelmet.

 

Példaként említette, hogy Sopronban az a Jakál Adrienn a tüntetés egyik főszereplője, aki a Párbeszéd Magyarországért helyi elnökhelyettese, illetve a 2014-es választáson az MSZP, a DK és az Együtt támogatásával indult jelöltként. Győrben az LMP polgármesterjelöltjét, Nógrádi Lászlót és Jenei Ferencet találjuk a szereplők között, aki szintén LMP-s színekben volt önkormányzati képviselőjelölt 2014-ben.

 

Veszprémben Katanics Sándor neve bukkan fel a tüntetés szereplői között, aki 2006-2010 között az MSZP színeiben volt országgyűlési képviselő – közölte a politikus.

 

Talán a legjellemzőbb példa Ercse Krisztináé, ugyanis a szombaton megrendezett Országos Tantestületi Értekezleten felháborodott szülőként kért szót, pedig a Hívatlanul Hálózat tagja, valamint a Bajnai Gordon fémjelezte Együtt oktatáspolitikusa volt – fogalmazott. Egyúttal emlékeztetett arra is, hogy Ercse 2012-ben együttműködési megállapodást kötött Bajnaival.

 

A nyilvánosságra került információk fényében a Fidesz-KDNP felszólítja a baloldali pártokat, hagyják békén a pedagógusokat, és ne zavarják meg a szakmai párbeszédet a kormány és a pedagógusok között! – szögezte le Hollik István. A Fidesz-KDNP-s politikus végül emlékeztetett, hogy ugyanezek a baloldali politikusok, akik most a feszültséget szítják, kurtították meg a teljes szakmát egy havi fizetéssel.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés