Névnap

Ma 2017. november 25., szombat, Katalin napja van. Holnap Virág napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
november
H K Sz Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 79 vendég böngészi
Új rendelő épül Nyomtatás E-mail
2016. február 08.

 

Tavaly Újpest valamennyi felnőtt és gyermek háziorvosi rendelője megújult. Az épületeket kívül-belül modernizálták. Egy kivételével. A Kunhalom utcai rendelő nem lett felújítva. Helyette még idén egy új épül.

 

 

Az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet bővítése és rekonstrukciója után az önkormányzat 2014-ben önerőből megkezdte a háziorvosi rendelők teljes felújítását is. Festés, új padlózat, új bútorok, akadálymentesítés stb. Másfél év alatt mindenhol befejeződött a felújítás, aminek az orvosok és a betegek is egyaránt örülnek. A kulturáltabb, higiénikusabb körülmények nem csak a testre, de a lélekre is jó hatással vannak. Egyetlen helyen, a Kunhalom utcában maradt csupán kifogásolnivaló. De már nem sokáig.

 

Az új Kunhalom utcai rendelő építése márciusban kezdődik. Kivitelezési ideje bő egy év. Az épület, a többihez hasonlóan teljesen akadálymentes lesz. Földszintes kialakítása miatt illeszkedni fog a környék kertvárosi hangulatához Az épület üzemeltetése az eddiginél sokkal gazdaságosabb lesz. A váróból két rendelőegység nyílik majd, amelyekben négy orvos fog rendelni, a már megszokott váltott műszakban. Amennyiben szükséges, a mentő az udvari hátsó bejárattól tudja elvinni majd a kórházi kezelésre szorulókat.

 

A rendelő mellett található játszótér megmarad, azonban az új épület miatt kisebb átépítése lesz szükséges.

 

(ujpest.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés