Névnap

Ma 2018. február 21., szerda, Eleonóra és Zelmira napja van. Holnap Gerzson napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
február
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 68 vendég böngészi
A mindennapok biztonsága nem lehet más, csak nemzeti ügy | videó Nyomtatás E-mail
2016. február 16.

 

A migrációról rendezett parlamenti vitanaptól azt várja a Fidesz-frakció, hogy elinduljanak azok a párbeszédek, amelyek valóban nemzeti üggyé teszik ezt a kérdést - reagált Halász János a miniszterelnök napirend előtti felszólalására.

 

A Fidesz-frakció szóvivője hétfői sajtótájékoztatóján a nemzetgazdaság kapcsán kifejtette: folytatni kell azt a munkát, amit elkezdtünk, illetve idén is, akárcsak tavaly, már a tavaszi ülésszakban benyújtják és tárgyalják a 2016-os költségvetést. „Fontos, hogy ez a költségvetés továbbra is a családok biztonságát segítse, és a foglalkoztatást erősítse” – jegyezte meg.

 

A miniszterelnök felszólalását idézve Halász János elmondta: 25 éve nem volt ennyi foglalkoztatott Magyarországon, ma már több mint 4,2 millióan dolgoznak, hazánk éllovas az Európai Unióban a gazdasági növekedés tekintetében, az államadósság csökken, a tavalyi költségvetési hiány 2 százalék volt.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

„Ezt kell folytatni, hogy a polgári berendezkedés erősödhessen, erről kell szólnia a költségvetésnek” – fogalmazott a szóvivő.

 

Halász János megerősítette, hogy parlamenti vitanapot kezdeményez a Fidesz-frakció a bevándorlásról és a kötelező betelepítési kvótáról. Ennek kapcsán hangsúlyozta: a vitanaptól azt várják, hogy elinduljanak azok a párbeszédek, amelyek valóban nemzeti üggyé teszik ezt a kérdést. A mindennapok biztonsága nem lehet más, csak nemzeti ügy – mutatott rá.

 

Az Orbán Viktor felszólalására adott ellenzéki reakciókat érintve a fideszes politikus kiemelte: az ellenzék nem hozta szóba a családi otthonteremtési kedvezményt, ez nem fontos nekik.

 

Mint mondta: az ellenzék nem beszélt sem az Európa Tanács üléséről, sem pedig a V4-ek mai prágai találkozójáról, pedig mindkét eseményen a hazánk biztonságát is befolyásoló tényezők kerülnek napirendre. Ez sem volt olyan fontos, hogy beszéljenek róla – fűzte hozzá.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés