Névnap

Ma 2018. február 22., csütörtök, Gerzson napja van. Holnap Alfréd napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
február
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 114 vendég böngészi
Évek óta nőnek a reálbérek | videó Nyomtatás E-mail
2016. február 16.

 

A családok körülbelül egyhavi jövedelmet takarítottak meg a rezsicsökkentéssel – fogalmazott Kósa Lajos.

 

A Fidesz frakcióvezetője Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalására reagálva arról beszélt, a szocialisták több száz iskolát szüntettek meg, elvették a közalkalmazottak 13. havi fizetését, a 13. havi nyugdíjat, bevezették az ingatlanadót, és megszüntették az otthonteremtési támogatást. Ezt a politikát ön támogatta – intézte szavait Tóbiás Józsefhez.

 

Kósa Lajos hangsúlyozta, évek óta nőnek a reálbérek, a családok körülbelül egyhavi jövedelmet takarítottak meg a rezsicsökkentéssel. „A magyar emberek jövedelempozíciója százszor jobb, mint az önök kormányzása alatt volt” – mutatott rá. Felidézte azt is, hogy a baloldali kormányzás alatt nem lehetett az 1956-os forradalomra emlékezni, úgy, hogy „az embernek ne lőtték volna ki a szemét, ne verték volna meg a rendőrök”.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

A fideszes politikus szerint a szocialistáknak nem vigyázzállással kellene befejezniük a parlamenti felszólalásaikat, hanem némán fejet kellene hajtaniuk a magyar választók előtt.

 

Schiffer András felszólalása kapcsán arról beszélt, Magyarországon egy általános iskolás gyerek összesen 6100 órát tölt el az intézményben, az OECD-országokban az átlag 6850.

 

Az Orbán-kormány folyamatosan és konzekvensen, a minimálbér folyamatos növelésével nyomást gyakorolt arra, hogy Magyarországon a bérszínvonal folyamatosan emelkedjen – jelentette ki.

 

Szólt arról is, hogy a Jobbiknak semmilyen jogalapja nincs korrupcióról beszélni, amíg Kovács Bála-ügyben nem tisztázták magukat.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés