Névnap

Ma 2017. augusztus 21., hétfő, Sámuel és Hajna napja van. Holnap Menyhért és Mirjam napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
augusztus
H K Sz Cs P Sz V
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 62 vendég böngészi
Gyorsabb, könnyebb ügyintézés - kormányablak Újpesten Nyomtatás E-mail
2016. május 23.

 

Az elmúlt hónapokban teljesen megújult az István úti okmányiroda. Az épületben megnyitott az első újpesti kormányablak is. Az ünnepélyes megnyitót május 18-án tartották.

 

Ez a változás jelentősen megkönnyíti a hivatalos ügyek intézését. Az új integrált ügyfélszolgálat több mint ezerszáz ügyben nyújt segítséget és tájékoztatást. A megnyitón beszédet mondott Wintermantel Zsolt polgármester, dr. György István, kormánymegbízott és dr. Ignácz István a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának elnöke.

 

 

A polgármester beszédében azt mondta: „Meggyőződésem, hogy az új rendszer, az új kormányablak tovább fogja javítani az újpestiek életminőségét, tovább erősíti helyi kötődésüket, hogy minden ügyüket itt, a jól megközelíthető városközpontban intézhetik el.

 

Városunk kormányablaka nem csupán családias hangulatától, de rendhagyó színeitől is különleges lesz. Az egységes zöld dizájnt Újpesten természetese a lila váltja fel. A dolgozók egységes viseletéhez tartozó zöld sálat Újpest Önkormányzata és dr. György István kormánymegbízott jóvoltából lilára cserélik.

 

(ujpest.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés