Névnap

Ma 2018. március 21., szerda, Benedek napja van. Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 33 vendég böngészi
Hiszünk az összefogás erejében Nyomtatás E-mail
2010. augusztus 15.

Az Újpestért Egyesület és a Fidesz Újpesti Szervezete a közelmúltban együttműködési megállapodást kötött egymással. A megállapodás nemcsak arra irányul, hogy a két szervezet közös polgármester-jelöltet és képviselőjelölteket állít az októberi önkormányzati választásokon, hanem a választásokat követő együttműködést, közös munkát is célozza.


Dr. Kató Balázs az Újpestért Egyesület és Bartók Béla a Fidesz Újpesti Szervezetének elnöke
Dr. Kató Balázs az Újpestért Egyesület és Bartók Béla a Fidesz Újpesti Szervezetének elnökeDr. Derce Tamás két évtizedes polgármesteri tevékenysége, a vezetésével elért eredmények, az hogy mindig kiállt az újpestiek érdekeinek védelméért és az hogy Újpest gyakran más városoknak is példát tudott mutatni, olyan mércét állít a most megválasztásra kerülő új városvezetés és képviselő-testület elé, amelynek csak egy széleskörű összefogás felelhet meg.


Egy kormányzati felhatalmazással is rendelkező országos politikai párt és egy a helyi társadalom életével, problémáival foglalkozó társadalmi szervezet együttműködése, Dr. Derce Tamás eddigi munkájára, eredményeire építve új lendületet adhat Újpest további fejlődésének, az újpestiek életét, mindennapjait megkönnyítő új egészségügyi, oktatási és kommunális beruházásokhoz, a rendelkezésre álló központi és helyi források minél hatékonyabb kiaknázásához. A két szervezet összefogása lehetővé teszi, hogy Újpesten a meddő politikai csatározások helyett a helyi ügyek kerüljenek előtérbe.


Az Újpestért Egyesület, mint helyi civil szervezet nem részese a „nagypolitikának”, így tevékenysége során kizárólag Újpestet és az újpestiek érdekeit tartja szem előtt. Együttműködésünk egy olyan új stílusú önkormányzati munkát alapozhat meg, amely során a civil társadalom és a politika egymással összefogva, egymást erősítve tud dolgozni közös céljaink megvalósításáért, azaz Újpestért! 

Hozzászólások

 
0 #1 hajrá 2010-08-24 13:20
Néhány hozzászóló nem ismeri az újpesti viszonyokat. Vagy csukott szemmel jár.
 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.