Névnap

Ma 2018. március 23., péntek, Emőke napja van. Holnap Gábor és Karina napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 45 vendég böngészi
A baloldal 10 éve hazudik folyamatosan | videó Nyomtatás E-mail
2016. május 30.

 

Az őszödi beszéd óta tudjuk, hogy a baloldal a hazugság politikáját képviseli, őszödiesen mondva 10 éve hazudik reggel, délben meg este – idézte fel Hollik István a 10 éve elhangzott Gyurcsány beszédet csütörtöki sajtótájékoztatóján.

 

Az országgyűlési képviselő hangsúlyozta, a baloldal itt ismerte be, hogy hazudott arról, amit 2006 előtt tettek, és hazudni kívántak arról, amit 2006 után akartak csinálni.

 

Az akkori eseményeket felidézve elmondta, a 2002-es kormányválság után, bár Medgyessy Péter miniszterelnök megígérte, hogy tovább bővítik a Fidesz-kormány által elindított otthonteremtési támogatásokat, ehelyett megszüntették azokat, eltörölték a családi adókedvezményt, és hazudtak a 2006-os költségvetés hiányszámairól is.

 

Felidézte azt is, hogy a 2006-os miniszterelnöki vitában Gyurcsány Ferenc azt állította Orbán Viktorról, hogy hazudik, amikor azt mondja, hogy a baloldal vizitdíjat akar bevezetni az egészségügyben. Mégis be akarták vezetni - jegyezte meg.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

„Azt mondták a 2006-os kampányban, hogy rendbe teszik az oktatás ügyét, ehelyett pénzt vontak ki a köznevelés rendszeréből, amivel tönkretették az iskolákat, a csőd szélére taszították az önkormányzatokat is” – fogalmazott.

 

Hangsúlyozta, a baloldal az otthonteremtési támogatást is felszámolta, aminek következménye az volt, hogy 2006-2010 között a magyar embereket belekényszerítették a devizacsapdába.

 

Kijelentette, a hazugság politikáját nemcsak Gyurcsány Ferenc képviseli, hanem a mai baloldal is.

 

Kitérve az aktuális ügyekre, Hollik István megemlítette Kunhalmi Ágnest, aki tavaly még a Fidesz által generált álproblémaként emlegette a bevándorlást.

 

Ebben is hazudtak a magyar embereknek – mutatott rá, úgy folytatva, az elmúlt hónapokban végig azt állították, hogy a baloldalnak fontos az emberek biztonsága, miközben a terrorellenes csomagról tartott ötpárti egyeztetésen egyedül az MSZP nem képviseltette magát, sőt, azt is kijelentették, hogy nem fogják támogatni az elképzelést.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés