Névnap

Ma 2018. április 23., hétfő, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 73 vendég böngészi
Offshore-lovagok állhatnak a Jobbik mögött | videó Nyomtatás E-mail
2016. május 30.

 

A Jobbik mindig feladja az elveit, ha pénzről van szó – hangsúlyozta Halász János.

 

A Fidesz-frakció szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján aláhúzta, az ellenzék tele van offshore-ügyekkel, úgy tűnik, nem kivétel ez alól a Jobbik sem. A Jobbik mindig feladja az elveit, ha pénzről van szó – emlékeztetett Halász János a Kovács Béla-ügyre.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Elmondta, egy csütörtöki hírműsorból kiderült, hogy a párt vezetése offshore-cégekben is érdekelt üzletemberekre bízza a vagyonát. Offshore-lovagok állhatnak a Jobbik mögött, Novák Előd kiszivárgott levele indította a lavinát, amelyben elárulta, hogy a Jobbik frakciópénze egy egyszemélyes kft.-hez folyik be – tette hozzá.

 

Rámutatott, a cég tulajdonosa „a párt oligarchája”, Forrai Richárd, „aki haverok cégeitől rendel több millió forintos tanulmányokat a Jobbik számára”.

 

Az egyik legnagyobb összeg Forrai üzlettársához Debreczeni Zoltánhoz, illetve annak testvéréhez és sógorához került – emelte ki, leszögezve azt is, Debreczeni és Forrai több cégen is osztozott már, ezek közül az egyik a Panda Investments Ltd. kézbesítési megbízottja volt. Ezt a céget a hírek szerint egy dominikai adóparadicsomban jegyezték be – hívta fel a figyelmet.

 

Magyarázatot várunk arra, hogy milyen szerepet játszik az ügyben a Jobbik elnöke és az említett üzlettársak – zárta szavait Halász János.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés