Névnap

Ma 2018. április 20., péntek, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 53 vendég böngészi
A választók nem kérnek a baloldal politikájából | videó Nyomtatás E-mail
2016. június 07.

 

Teljesen nyilvánvaló, hogy a magyar választók nem kérnek abból a politikából, melyet az ellenzék a migrációs válság kapcsán mutat – jelentette ki Kósa Lajos napirend előtti felszólalásában a dunaújvárosi választás kapcsán.

 

Időközi önkormányzati képviselő-választást tartottak vasárnap Dunaújvárosban, melyet a Fidesz jelöltje, Lassingleitner Fruzsina nyert meg. Kósa Lajos köszönetet mondott a választóknak, hogy a Fidesz képviselőjét támogatták.

 

A frakcióvezető aláhúzta, ez a körzet semmiképpen nem nevezhető jobboldali gyökerekkel rendelkező körzetnek, és külön érdekességnek nevezte, hogy a második helyen a baloldali pártok közül a Demokratikus Koalíció végzett, míg az MSZP jelöltje a negyedik lett. Nem lehet mondani, hogy Dunaújvárosban különösebben kormányváltó hangulat lenne, ha egy korábbi baloldali gyökerű választókörzetben így alakultak az eredmények – tette hozzá. Megjegyezte, az MSZP-nek is csak annyi jutott az eszébe az eredmény után, hogy számon kérje a helyieket.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Kósa Lajos aláhúzta, a választók egy része továbbra sem kér a baloldal politikájából. A politikus a baloldal kapcsán emlékeztetett, amikor a kiskunhalasi zárt táborban a törvényt korábban megszegő illegális határátlépők között lázadás tört ki, akkor az ellenzék nem állt a törvény és a rend oldalára.

 

A Jobbik kivételével az ellenzékről el lehet mondani, hogy erősen migrációpárti, nem a magyar törvények, hanem az illegális határátlépők oldalán állnak – tette hozzá. Felhívta a figyelmet arra is, hogy baloldaliak a bicskei dohányboltban tapasztalt incidens kapcsán sem ítélték el a bevándorló tetteit.

 

Teljesen nyilvánvaló, hogy a magyar választók nem kérnek abból a politikából, melyet az ellenzék a migrációs válság kapcsán mutat – jelentette ki Kósa Lajos.

 

Dömötör Csaba államtitkár szerint az MSZP nem a választókkal, hanem magával foglalkozik, ezt bizonyítja, hogy nem támogatták a legfontosabb élelmiszerek áfacsökkentését vagy az otthonteremtési programot. A kényszerbetelepítésről szóló népszavazásról kijelentette: korábban a szocialisták álproblémának ítélték a bevándorlást, ezzel szembementek a magyarok akaratával.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés