Névnap

Ma 2018. április 23., hétfő, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 71 vendég böngészi
Még nagyobb a jelentősége a magyar népszavazásnak | videó Nyomtatás E-mail
2016. július 04.

 

Ha nem lehet dönteni a tagországokban, hogy akarnak-e bevándorlást vagy sem, az szétfeszítheti a jelenlegi Európai Uniós kereteket – emelte ki Lázár János.

 

A brit választópolgárok jelentős része az ellenőrizetlen bevándorlás miatt döntött a kilépés mellett – húzta alá Lázár János az 56. Kormányinfón. Az ellenőrizetlen, kontrolálatlan bevándorlás volt az, ami döntő mértékben eredményezte a Brexit melletti szavazatok jelentős arányát – fejtette ki. Leszögezte, teljes tévedés a kontrol nélküli bevándorlás, a meghívásos politika, és az ellenőrzés, Schengen feladása.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

A miniszter kitért arra is, hogy hamarosan elindul a kampány, és a kvótareferendum kapcsán felmerül az a kérdés, hogy mi értelme van a népszavazásnak, és az milyen összefüggésben áll az európai eszmével.

 

Ha a bevándorlással kapcsolatban nem ismerjük meg a magyarok véleményét, ha nem kapunk megerősítést a választópolgároktól, akkor nem tudjuk hitelesen képviselni azt, hogy egy országnak alapvető joga meghatározni, ki tartózkodjon a területén – fogalmazott.

 

A brit döntéssel kapcsolatban felhívta a figyelmet arra, ha nem lehet dönteni a tagországokban, hogy akarnak-e bevándorlást vagy sem, az szétfeszítheti a jelenlegi Európai Uniós kereteket.

 

A magyar népszavazás nem Európa ellen szól, hanem jó példa arra, hogyan lehet egy fajsúlyos és nehéz kérdésről beszélni a választókkal annak elkerülése érdekében, hogy az egész európai eszme megkérdőjelezése bekövetkezhessen – fogalmazott a tárcavezető.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés