Névnap

Ma 2018. március 17., szombat, Gertrúd és Patrik napja van. Holnap Sándor és Ede napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 62 vendég böngészi
Csapatot hirdetett Tarlós Nyomtatás E-mail
2010. augusztus 23.

Megnevezte segítőit a Fidesz főpolgármester-jelöltje, aki szerint nem kell félteni tőle a budapesti fejlesztéseket, ahogy a fővárosi kultúra sokszínűségét sem. A város ügyeiről addig is leltár készül.


Csapatot hirdetett Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje. Első számú helyetteseként a korábbi kőbányai polgármestert, György Istvánt nevezte meg, arról azonban nem beszélt, hogy rajta kívül kik lesznek még helyettesi rangban.


Tarlós budapesti kampányirodájának megnyitóján részt vett Rogán Antal is, aki korábban leszögezte, hogy nem lesz Tarlós beosztottja. Fideszes választási siker esetén feladatot kaphat viszont Pesti Imre, aki az egészségügy, a kereszténydemokrata Bagdy Gábor, aki Budapest pénzügyeit kezelheti majd, Ughy Attila a városképért lehet felelős, Csomós Miklósé az oktatás és kultúra ügye, míg Wintermantel Zsolt a közlekedés gondjaival foglalkozna majd.


A kormánypártok főpolgármester-jelöltje elmondta, hogy leltár készül majd az ügyekről, „de nem az emberekről", majd hozzátette, hogy nem szeret rabló-pandúrosat játszani, ezért az ügyek kivizsgálását a nyomozókra bízná.


Mivel Demszky Gábor jelenlegi főpolgármester a hétvégén úgy nyilatkozott, hogy Tarlósnak van a legnagyobb esélye a posztra, aki „alkalmas, becsületes, de nem egy építő polgármester", a Fidesz fővárosi frakcióvezetője gyorsan leszögezte, hogy nem kell tőlük félteni a budapesti fejlesztéseket. „Ezek üteme csak attól függ, hogy a szocialista-liberális városvezetés mennyi pénzt hagyott a kasszában” – tette hozzá Tarlós.


A jelölt – mintegy megnyugtatásképp – azt is elmondta, hogy számára a rend az, „ha minden a helyén van”. Épp ezért nem kívánják bántani a budapesti kultúra sokszínűségét. Ahogy a négyes metró építését sem függesztik fel, „az már csak magát állíthatja le”.(fn.hu)

 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.