Névnap

Ma 2018. április 20., péntek, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 44 vendég böngészi
A baloldal még mindig nem akar tudomást venni a valóságról | videó Nyomtatás E-mail
2016. július 20.

 

Felszólítjuk a baloldalt, hogy a bevándorlók támogatása helyett álljanak a magyar emberek oldalára! – fogalmazott Halász János.

 

Az Európai Unió összes tagállamára kiterjedő felmérés igazolta, hogy a kötelező betelepítési kvóta nagyon megosztó kérdés – utalt a Fidesz-frakció szóvivője a Századvég Alapítvány Project 28 kutatására, melynek eredményét tegnap mutatták be egy konferencia keretében.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Halász János kiemelte: a megkérdezettek kétharmada tart attól, hogy a bevándorlás következtében nő a bűn- és a terrorcselekmények száma Európában. Megjegyezte: a kutatás igazolja, hogy az emberek tudják mi a valóság: a terrorizmus és a migráció kéz a kézben jár. Ezzel szemben az európai és magyar baloldal nem akar tudomást venni erről a tényről – szögezte le.

 

Felidézve Gyurcsány Ferenc (DK), Molnár Zsolt (MSZP), Schiffer András (LMP), Szanyi Tibor (MSZP) és Tóbiás József (MSZP) közelmúltbeli nyilatkozataira, hangsúlyozta: a baloldal nem akar tudomást venni a valóságról, hogy a bevándorlási hullám kezdete óta ugrásszerűen emelkedik a nők elleni erőszakos cselekmények száma, a párizsi merényletet bevándorlók követték el, és már több százan haltak meg terrortámadásban.

 

Ezért a Fidesz-frakció szóvivője felszólítja a baloldal képviselőit, hogy a bevándorlók támogatása helyett álljanak a magyar emberek oldalára.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés