Névnap

Ma 2018. március 21., szerda, Benedek napja van. Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 103 vendég böngészi
Blöff volt az ellenzék részéről a parlament összehívása | videó Nyomtatás E-mail
2016. július 20.

 

Komolytalan blöff volt a parlament rendkívüli ülésének összehívása, hiszen maga a kezdeményező sem jelent meg, ahogyan a kezdeményezést aláírók egy része sem – mondta a Kósa Lajos.

 

A Fidesz frakcióvezetője erről szerdai sajtótájékoztatóján beszélt, megjegyezve: Szabó Tímea, mint előterjesztő sem volt jelen. „Annyira nem tartotta fontosnak saját kezdeményezését, hogy jelenlétével megtisztelje a parlament ülését” – mutatott rá.

 

Kósa Lajos előreláthatónak nevezete a mai hiányos létszámot, ugyanis – mint felidézte -, a múlt hét pénteki házbizottsági ülésen egyetlen ellenzéki képviselő sem vett részt, csak Schiffer András, aki szeptembertől már nem képviselő a parlamentben, mert lemondott.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Ha a parlament határozatképes lett volna, akkor sem tudta volna lefolytatni a vitát, ugyanis a házszabály előírja: az előterjesztőnek a vitában jelen kell lenni – húzta alá a kormánypárti politikus.

 

Bebizonyosodott: az egész csak műbalhé, sem a témát nem tartják komolynak, sem a parlamentet nem tisztelik meg azzal, hogy előterjesztésüknél jelen legyenek – jegyezte meg Kósa Lajos.

 

A Fidesz frakcióvezetője egyúttal közölte: a Városliget megújítását nem támogatja az ellenzék csakúgy, mint a korábbi fővárosi nagy fejlesztéseket sem.

 

Szavai szerint a Kossuth tér sem így nézne ki, ha az ellenzéken múlt volna, hiszen korábban ellenezték az átalakítást.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés