Névnap

Ma 2018. március 17., szombat, Gertrúd és Patrik napja van. Holnap Sándor és Ede napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 115 vendég böngészi
A baloldal továbbra sem foglal állást | videó Nyomtatás E-mail
2016. augusztus 02.

 

Aki ma kritikátlanul támogatja a bevándorlást, valójában az európai együttműködés ellensége – mondta Gulyás Gergely.

 

A Fidesz frakcióvezető-helyettese hétfői sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, az ellenzéki pártok továbbra sem képesek egyértelmű állásfoglalást meghatározni a kvótareferendummal kapcsolatban; a baloldal mindent megtesz a népszavazás ellehetetlenítéséért, és továbbra sem adta fel bevándorláspárti álláspontját. Az az álláspont, amely nem látja az összefüggést a terrorizmus és a migráció között, a müncheni, nizzai, brüsszeli és párizsi események fényében egyértelműen tarthatatlan – húzta alá Gulyás Gergely.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

A kormánypárti politikus leszögezte, egyértelművé kell tenni, hogy a baloldal bevándorláspárti és Európa-ellenes, a Fidesz pedig Európa-párti és bevándorlásellenes. Aki ma kritikátlanul támogatja a bevándorlást, valójában az európai együttműködés ellensége – jegyezte meg.

 

Utalva a Brexit-népszavazásra, kifejtette, aki jó európai együttműködést akar, az a migráció problémájának megoldására is kell, hogy rendelkezzen valamilyen recepttel.

 

A migrációt meg kell állítani, a korlátlan bevándorlás, amely az elmúlt évben történt, nem ismétlődhet meg, és az a kényszerbetelepítés, amelyre az Európai Bizottság javaslatot tett, újabb meghívólevelet jelenthet – sorolta.

 

Gulyás Gergely a plakátok leragasztását és letépését jogellenes magatartásnak nevezte, véleménye szerint felelős politikus erre senkit nem biztathat.

 

Ennél sokkal lényegesebb lenne, hogy a baloldal egyértelműen foglaljon állást abban a kérdésben, hogy támogatják-e a kényszerbetelepítésre vonatkozó javaslatot – jelentette ki.

 

A migráció költségeiről szólva rámutatott, a német szövetségi pénzügyminisztérium legfrissebb adatai szerint Németországban 2020-ig 93,6 milliárd eurós kiadást jelentenek a bevándorlók. Másfél millió bevándorlóval számolva, az integráció költsége 65 ezer euró, azaz 20 millió forint egy személy esetében – tette hozzá, megjegyezve, ehhez még hozzáadódhatnak a tartományi költségek. Mint mondta, az Európai Bizottság javaslata szerint 80 millió forintot kell fizetnie minden be nem telepített migráns után annak az államnak, amelyik „nem hajlandó a kényszerbetelepítésre”.

 

Európának meg kell őriznie kulturális önazonosságát, és biztosítani kell azt a biztonságérzetet és biztonságot, amely az elmúlt hónapokban a migrációval együttjáró terrorcselekmények és terrorfenyegetettség miatt Európában megszűnt – fogalmazott.

 

Gulyás Gergely kérdésre válaszolva elmondta, hogy a kormánypárti frakció szeptember 7-től tartja majd évadnyitó ülését Balatonfüreden. Szólt arról is, hogy a szocialisták és az Együtt bojkottja az állásfoglalás hiányát jelenti. „A bojkott az az, hogy titokban tartják a véleményüket” – zárta szavait.

 

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés