Névnap

Ma 2018. február 22., csütörtök, Gerzson napja van. Holnap Alfréd napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
február
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 106 vendég böngészi
Wintermantel Zsoltnak Újpest az első Nyomtatás E-mail
2010. augusztus 29.


A héten nyitott meg Tarlós István a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelölt kampányirodája, ahol Tarlós István bemutatta azokat a szakembereket, akik munkájára győzelme estén számít Budapest rendbetételében. A bemutatáson ott volt Wintermantel Zsolt is, akire Tarlós István közlekedéssel kapcsolatos ügyekben számít.


Wintermantel Zsolt, a Fidesz és az Újpestért Egyesület közös Újpesti polgármesterjelöltje elmondta, hogy Tarlós Istvánnal az elmúlt négy évben a Fővárosi Közgyűlésben szakmai alapokon nyugvó, bizalmi kapcsolata alakult ki. Mivel végzettségét tekintve közlekedésmérnök és gazdasági szakember, így ezen a területen kapott feladatokat, amelyeket nagy örömmel végzett.


Wintermantel Zsolt elmondta, hogy teljesen természetes, hogy Tarlós István a jövőben is számíthat segítségére, ugyanis rengeteg tennivaló van ezen a területen, elég ha az elfuserált 4-es metró beruházásra, vagy a BKV finanszírozási helyzetére gondolunk. Ezzel együtt azonban számára az újpestiek támogatása a legfontosabb.


Elmondta, hogy semmiképpen nem lenne főpolgármester-helyettes! Nem is vállalná, ugyanis számára Újpest az első, minden Újpesthez köti. Úgy fogalmazott: "Bárhol legyek, bármilyen feladatot is végezzek, leginkább újpesti vagyok. Ez a mostani Polgármesteri jelölés és egy reményeim szerint sikeres választás utáni polgármesteri feladat a legnagyobb megtiszteltetés számomra. Számítok az újpestiekre és minden újpesti számíthat rám. Azzal, hogy közlekedési témákban segíthetem Tarlós Istvánt egy nagy lehetőség Újpest számára is, hogy a mi problémáink is hamarabb kerülhessenek megoldásra."


 

Hozzászólások

 
0 #8 Vargha Ákosné 2010-09-30 23:01
Mitől oly okos Ön? Talán Trippon elvtársa megfelelőbb lenne, miután a törvényesség betartása oly távol áll tőle? Csizmár lányának cége... a tüzijáték anomáliája? Autóügy? Hát ebből elegünk van már! Tankönyv ügy??? stb. Egyértelmű Dercze Tamás véleménye is. Aki józan, csakis Wintermantel Zsoltot voksolja.
 
 
0 #7 Rácsos 2010-09-16 15:53
Meg lehet nézni Rogán Antal kerületét, Kósa, vagy Lázár városát, micsoda fejlődésen ment keresztül.
Egy polgármester többet tud tenni kerületéért, ha parlamenti képviselő is egyben.
Hajrá Wintermantel!
 
 
0 #6 Vágásiné 2010-09-16 15:42
Szerintem a kapitánynak illik utoljára elhagyni a süllyedő hajót. Norbertünk jó szorosan elkapta az első mentőmellényt, amikor előre menekült.
 
 
0 #5 Anti 2010-09-14 14:18
Ennyi önreklámot még nem láttam sehol, mintha mindent Trippon úr tojt volna ki.
Kiss Péternek is sok volt a táblája, mégis Wintermantel nyert, és Újpest!
 
 
0 #4 nememeszpé 2010-09-14 14:11
Wintermantel nem vágatott ki fákat, nem ültette tele Újpestet száradó kórókkal, és nem költötte el a közpénzeket feleslegesen virágokra. Viszont kiállt az egészségügyben minden újpesti érdekében /lásd felnőtt Szakorvosi rendelő átvétele-felújítása, Szülőotthon bezárás ellen, vagy pl. az Elem utcai környezetkárosí tás stb/
Nem bontatta el a templom kerítését, nem teremtett káoszt a piaci parkolónál. Viszont biztos vagyok benne, hogy ő nem fog cserben hagyni, ha bajban leszek.
 
 
0 #3 gondolkodó 2010-09-14 14:06
emeszpés feri nem figyel!
Derce Tamás sokat tett Újpestért, munkáját lehet értékelni, véleményt lehet mondani róla.

Derce Tamás viszont kifejezetten ajánlja Wintermantel Zsoltot. Ha Derce Tamás jó volt, akkor azt is el kell hinni neki, hogy kit tart alkalmasnak!
 
 
0 #2 Jani 2010-09-14 13:49
Mit javasol kedves Ferenc? Szavazzunk Trippon Tüzijáték Norbertre, Hagyó Miklós újpesti reinkarnációjár a? Vagy régi jó MSZP-s szokásokhoz híven, maradjon betöltetlen a pozíció megegyezés hiányában? Akár elfogadja, akár nem, látni kell, hogy Wintermantel a legalkalmasabb Újpest polgármesteréne k jelenleg. Ha kevés volt önnek amit eddig Újpestért tett, akkor szavazzon rá ön is, és pár év múltán megtapasztalhat ja a változásokat a kerülteben. Képviselőként egy MSZP többségű testületben nem tudott Wintermantel annyit tenni a kerületért, mint amennyit majd polgármesterkén t tudni fog. Bízzon benne, nem fogja megbánni! Derce Tamás is őt támogatja és ez nem lehet véletlen.
 
 
0 #1 Emeszpé Ferenc 2010-09-12 16:37
Tisztelt Újpestiek ! - Jól gondoljátok meg,hogy az önkormányzati választáson,kit szeretnétek újpest polgármesteri székében látni !! - Wintermantel úr,csak kampány vitéz ! - Ő még nem tett le annyit Újpest felemelkedéséér t,hogy kiérdemelte volna a polgármesteri státuszt.. - Aki a számottevő javulás,és újpest gyarapodása,fej lődése mögött tevékenykedett szürke eminenciásként, az "Dr.Derce Tamás" !!Sajnos hogy ő nem indul a választáson,ell enben Wintermantel Zsolt,alkalmatl an a polgármesteri pozició betöltésére !! E.Feri..
 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.