Névnap

Ma 2018. február 24., szombat, Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
február
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 50 vendég böngészi
Az ellenzék hazudott és rútul becsapta az embereket | videó Nyomtatás E-mail
2016. november 08.

 

A kötelező betelepítési kvóta elleni küzdelemben az ország csak a KDNP-re és a Fideszre számíthat – kommentálta keddi sajtótájékoztatóján Kósa Lajos, hogy nem szavazta meg a parlament az alaptörvény módosítását.

 

A Fidesz frakcióvezetője kifejtette: ma a parlament az ötpárti egyeztetésen elfogadott szöveget 155 szavazattal elfogadta, azonban a végszavazáson csak a KDNP és a Fidesz támogatta a módosítást.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Az ellenzék hazudott és „rútul, aljasul becsapta az embereket” – utalt arra, hogy a Jobbik és az MSZP, annak ellenére, hogy előzetesen arról beszéltek, támogathatónak tartják a módosítást, most nem szavazták meg azt.

 

Kósa Lajos leszögezte: a Jobbik és az MSZP megtévesztette azt a 3,363 millió embert, akik a népszavazáson vitathatatlanul kiálltak a kötelező betelepítési kvóta ellen. Gyurcsány Ferenc annyival volt becsületesebb, hogy előre bejelentette, nem támogatja módosítást – fűzte hozzá.

 

A Fidesz frakcióvezetője rámutatott: kétségtelen, az ellenzék ebben az ellenzék egységesen lépett fel és elutasította az alkotmánymódosítást. Az is kiderült, hogy az emberek véleménye csak a Fidesz-KDNP-nek fontos, az ország védelmében a polgárok csak a kormánypártokra számíthatnak – fűzte hozzá. Az alkotmánymódosítás után kialakult helyzetet a Fidesz elnökségi ülésén értékelik - közölte Kósa Lajos.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés