Névnap

Ma 2018. április 23., hétfő, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 84 vendég böngészi
Sportjogász-konferenciának volt a házigazdája Újpest Nyomtatás E-mail
2016. december 12.

 

A SPORTJUS Magyar Sportjogász Társaság a hazai sportéletben elvárható helyes irányítás témakörében tartott konferenciát, amelyen a sporttörvény aktuális változásának hatásai kiemelt figyelmet kaptak.

 

Az esemény házigazdájaként Wintermantel Zsolt polgármester köszöntötte a megjelent vendégeket és előadókat, köztük dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkárt, dr. Bartha Csabát, a MOB főtitkárát, valamint dr. Nagy Zsigmondot, a Magyar Sportjogász Társaság elnökét.

 

 

A hazai sportélet iránt érdeklődők számára hasznos és izgalmas előadást tartott dr. Szabó Tünde államtitkár a sporttörvény módosításának gyakorlati hatásairól, dr. Bartha Csaba MOB főtitkár a Magyar Olimpiai Bizottság további feladatairól. Ezután a házigazda képviseletében dr. Tahon Róbert az önkormányzatok sportban betöltött szerepét mutatta be az újpesti gyakorlaton keresztül.

 

Dr. Nagy Zsigmond a Sportjogász Társaság elnöke "Good Governance, azaz a helyes irányítás nemzetközi irányai és alkalmazási lehetőségei a magyar sportban" címmel tartott előadást, majd dr. András Krisztina (okleveles közgazdász) a jó kormányzás sportgazdaságtani aspektusait mutatta be.

 

A konferencián résztvevők értékes információkkal gazdagodtak, valamint az előadás után kötetlen beszélgetés, eszmecsere következett, a hazai sportélet aktuális kérdéseiről.

 

(ujpest.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés