Névnap

Ma 2018. március 21., szerda, Benedek napja van. Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 75 vendég böngészi
A baloldal családpolitikája csökkentette a gyermekvállalási kedvet | videó Nyomtatás E-mail
2017. január 19.

 

A baloldal megszorító és családellenes politikája soha nem kímélte a fiatalokat sem – hangsúlyozta Selmeczi Gabriella, szerdán.

 

A Fidesz-KDNP-s képviselő Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára szerdai sajtótájékoztatójára reagálva felidézte: akik családalapításon gondolkodtak, azzal kellett szembesülniük, hogy szinte esélytelen az otthonteremtés, sokba került a gyermekvállalás és –nevelés.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

„Nemhogy adókedvezményt nem kaptak, akik családot alapítottak, hanem agyonadóztatták őket” – emelte ki.

 

A baloldal politikája csökkentette a gyermekvállalási kedvet, rendkívüli módon megdrágította az otthonteremtést és elszegényítette a családokat – szögezte le Selmeczi Gabriella.

 

Ezzel szemben ma a fiatal, családalapítás előtt álló párok megszorítás helyett segítségre számíthatnak – emelte ki a kormánypárti politikus. Kiemelte: a házasságkötés pillanatától kezdve adókedvezményben részesülnek a fiatalok.

 

Ezt az intézkedést 2015-ben vezette be a kormány, és két éven keresztül havi ötezer forint adókedvezményben részesülnek a házasok, illetve ha két éven belül születik gyermekük a családi adókedvezmény mellett is igénybe vehető a segítség, az intézkedés visszamenőleges hatályú - magyarázta.

 

Selmeczi Gabriella felhívta a figyelmet, hogy a baloldal ezeket az intézkedéseket nem támogatta a parlamenti szavazáson.

 

A Fidesz-KDNP-s képviselő kitért arra is, hogy a csokkal az otthonteremtést is segíti a kormány, illetve ma könnyebben találnak munkát a fiatalok és magasabb bérben részesülnek, a megélhetés költségei csökkennek.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés