Névnap

Ma 2018. március 23., péntek, Emőke napja van. Holnap Gábor és Karina napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 37 vendég böngészi
Együtt a biztonságért Nyomtatás E-mail
2017. április 10.

 

Újpest Önkormányzata ebben az évben is támogatásban részesíti az újpesti polgárőrszervezeteket. A támogatásról szóló szerződés aláírására április 3-án került sor a Városházán.

 

Az aláíráson jelen volt dr. Zsigmond Barna Pál alpolgármester, Cserna Sándor, a rendészeti osztály vezetője, valamint Hafner Sándor az Újpesti Bűnmegelőzési Polgárőrség vezetője.

 

Nagyon fontos az együttműködés, hiszen városunk polgárőrei kiemelkedő közfeladatot látnak el – mondta a szerződés aláírása után dr. Zsigmond Barna Pál. Közreműködnek az újpesti közrend biztosításában, részt vesznek a rendezvények biztosításában, őrzik az állampolgárok nyugalmát, továbbá támogatják a határvédelmi tevékenységet.

 

Április 1-én az újpesti polgárőrök szolgálatot láttak el a magyar-szerb határszakaszon is. A szolgálat során a polgárőrök mélységi határellenőrzést, majd ezt követően önállóan területellenőrzést hajtottak végre a határ, illetve a környező falvak közötti bekötő földutakon. Május 13-án polgárőreink ismét határvédelmi tevékenységet látnak majd el.

 

(ujpest.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés