Névnap

Ma 2018. április 21., szombat, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 104 vendég böngészi
Határozott üzenetet akarunk küldeni a nemzeti konzultációval | videó Nyomtatás E-mail
2017. május 02.

 

Meg fogjuk védeni azokat az eredményeket, melyet az elmúlt hét évben a magyar emberekkel együtt elértünk – szögezte le Hollik István szombati sajtótájékoztatóján. A Fidesz-KDNP azt követeli, hogy árulják el, miről tárgyalt Soros György titokban Brüsszelben.

 

Soros György két napon át titokban tárgyalt Brüsszelben az unió legfelsőbb vezetőivel, de hogy valójában miről, arról nem sok tudható. Egyértelmű, hogy Soros azért volt Brüsszelben, hogy nyomást gyakoroljon Magyarországra – húzta alá a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Elmondta, az amerikai pénzügyi spekulánst, aki a gátlástalan pénzügyi spekulációval európai emberek millióinak életét tette tönkre, a legmagasabb szintű brüsszeli vezetők várták tárt karokkal, puszival, két napos zárt ajtók mögötti tárgyalásokkal. A magyar emberekkel együtt szeretnénk kérni, hogy árulják el végre, hogy mi hangzott el ezeken a tárgyalásokon – jelentette ki Hollik István.

 

A kormánypárti politikus leszögezte, nekünk, magyaroknak egyetlen hatékony eszközünk van a Sorostól és Brüsszeltől érkező nyomásgyakorlással szemben: ez pedig a nemzeti konzultáció. A nemzeti konzultáció arról szól, hogy ha szeretnénk, hogy Magyarország továbbra is magyar ország lenne, akkor nem engedünk semmilyen külső nyomásnak – fűzte hozzá. Felhívta a figyelmet arra, hogy a nyomás ezen a héten csak nőtt: Soros György zárt ajtók mögött tárgyalt az Európai Bizottság elnökével, és másik öt biztossal, de nem tudjuk, hogy miről. Ez már önmagában is sokakat felháborít – jegyezte meg.

 

Mit keres az európai polgárok szolgálatára létrehozott intézményekben és elvileg az európai embereket képviselő politikusoknál egy olyan ember, aki az európai emberek, országok, valuták és bankok elleni támadásokkal szerezte vagyonát? Mit keres Brüsszelben egy olyan spekuláns, aki ellensége az eurónak, és aki a migráció támogatásával nyíltan az európai lakosság és kultúra lecserélését tartja céljának? Miért tárgyal bármilyen Magyarországot érintő ügyről egy olyan amerikai spekuláns, akinek semmilyen felhatalmazása sincs erre a magyar emberektől? – sorolta kérdéseit a képviselő.

 

Felhívta a figyelmet arra, hogy Soros György már többször nyíltan elmondta, hogy az a célja, hogy a magyar emberek nagy többsége által megválasztott kormányt megbuktassa. Emlékeztetett arra, Soros már megtámadta a legnagyobb magyar bankot is.

 

Hollik István arról is beszélt, hogy Soros láthatóan semmibe veszi annak a 3,3 millió magyar embernek az akaratát, akik egyértelműen támogatták a határzárat és nem akarnak migránsokat látni az országban. Soros ezzel szemben azt akarja, hogy a magyar emberek akarata ellenére bontsuk le a határzárat és fogadjuk el a betelepítési kvótát – fűzte hozzá.

 

A kormánypárti politikus úgy gondolja, hogy egyáltalán nem természetes az, hogy a brüsszeli vezetők Soros Györgynek ilyen befolyást engednek az Európáról és a Magyarországról szóló vitákban. Felhívta a figyelmet arra, Soros György és Brüsszel azt akarja, hogy Magyarország adja fel nemzeti szuverenitását és bevándorláspolitikáját, és ne álljon az útjába annak a tervnek, hogy az unió vezetői migránsokkal akarják elárasztani Európát. Az ilyen típusú nyomásgyakorlásnak soha nem fogunk engedni, a nemzeti konzultációval határozott üzenetet akarunk küldeni: meg fogjuk védeni azokat az eredményeket, melyet az elmúlt hét évben a magyar emberekkel együtt elértünk – szögezte le Hollik István.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés