Névnap

Ma 2018. március 20., kedd, Klaudia napja van. Holnap Benedek napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 80 vendég böngészi
Manchesteri robbantás - hány ártatlan embernek kell még meghalnia? | videó Nyomtatás E-mail
2017. május 24.

 

A leghatározottabban kiállunk a magyar emberek biztonsága mellett és arra kérjük a kormányt, a rendőrséget, hogy mindent tegyenek meg az ilyen cselekmények megakadályozása érdekében – hangsúlyozta Kósa Lajos a Frakcióinfón.

 

A Fidesz frakcióvezetője keddi sajtótájékoztatóján megdöbbentőnek nevezte a Manchesterben történteket, amikor az Iszlám Állam terroristája magát is felrobbantva 22 embert ölt meg egy koncert után. Kósa Lajos egyben együttérzését is kifejezte az áldozatok hozzátartozói felé.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Kósa Lajos szerint a manchesteri terrortámadás rámutat arra, hogy az európai vezetők - érthetetlen módon - még mindig nem veszik észre, mi folyik a kontinensen. Még hány ártatlan embernek kell meghalnia, hogy elgondolkodjanak az idevezető bevándorlási politikájukon? - tette fel a

 

Hozzátette: az eset nagyon élesen megvilágítja a terrorizmus ügyét az Európai Unióban. Felhívta a figyelmet arra, hogy a terrorizmus nem azzal kezdődik, mikor egy terrorista felrobbantja magát, hanem azzal, mikor Európába jön és ezt különböző szervezetek segítik. A Fidesz-frakció kiáll a magyar kormány mellett a terrorizmus üldözésében - fogalmazott.

 

Hangsúlyozta: a legnagyobb szigorral kell fellépni, ahol terrorcselekménnyekkel összefüggő vagy azzal összefüggésbe hozható bűncselekmények valósulnak meg.

 

Kósa Lajos kitért a hazánkat elítélő EP-határozatra is, mely kapcsán kifejtette: az uniós testület egy Magyarországon terrorizmusért jogerősen elítélt embert menteget, "sőt, mosdat, mintha ez normális dolog lenne".

 

A leghatározottabban kiállunk a magyar emberek biztonsága mellett. Arra kérjük a kormányt, a rendőrséget, hogy mindent tegyenek meg az ilyen cselekmények megakadályozása érdekében már a kezdetek kezdetekor, amikor még csak logisztikai előkészület van - emelte ki Kósa Lajos.

 

A Fidesz frakcióvezetője beszélt arról a magyar diákokat szállító kisbuszról is, amelyet Calais-nál támadtak meg migránsok, megjegyezve: az is terrorcselekmény, csak szerencsére nem voltak áldozatai.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés