Névnap

Ma 2018. február 22., csütörtök, Gerzson napja van. Holnap Alfréd napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
február
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 20 vendég böngészi
Botka László és az MSZP fenyegeti az ország biztonságát | videó Nyomtatás E-mail
2017. május 26.

 

Mindenki azzal számoljon, ha a szocialisták győznek, akkor korlátlanul be fogják engedni a migránsokat, elbontják a kerítést, és Magyarországot kiszolgáltatják az újkori népvándorlásnak – hívta fel a figyelmet Kósa Lajos pénteki sajtótájékoztatóján.

 

A tegnapi napon a Reuters hírügynökségnek nyilatkozó Botka László azt mondta, ha őt megválasztják és a szocialisták győznek, akkor elbontják a kerítést a határon – idézte fel a Fidesz frakcióvezetője. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint ehhez az szükséges, hogy megnyugodjon a helyzet a Közel-Keleten, és felálljon az európai határvédelmi rendszer. A Közel-Keleten egyébként a II. világháború óta nincs nyugodt helyzet, valamint a határvédelem tagországi feladat, a Frontex pedig nem határvédő szervezet, hanem tanácsokkal segíti a tagországok határvédelmét – jegyezte meg a kormánypárti képviselő.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Napnál világosabb, arról van szó, hogy a szocialisták – mintegy megkoronázva eddigi migránsbarát és bevándorláspárti álláspontjukat – most úgy nyilatkoznak, hogy aki azt szeretné, hogy a kerítés el legyen bontva, így Magyarország védtelen maradjon a déli határon, az szavazzon Botka Lászlóra – fogalmazott Kósa Lajos. A szocialisták nem zavartatják magukat attól a ténytől, hogy a magyar választók 85 százaléka támogatja a kerítést – tette hozzá.

 

A frakcióvezető arra is emlékeztetett, hogy a szocialisták becsapták a választókat az alaptörvény módosításakor, mert a népszavazás idején az elnökük azt mondta, hogy felesleges a kvótareferendum, a védelemről szóló törvényt be kell hozni a Ház elé, és azt az MSZP megszavazza, de nem így tettek. Felidézte azt is, hogy az MSZP a kvótadöntés kapcsán nem szavazta meg azt sem, hogy az Európai Unió Bíróságához forduljon az ország, és a szocialisták nem támogatták a tranzitzónák létrehozását és a jogi határzárat sem.

 

Emlékeztetett arra is, hogy a szocialisták minden alkalommal elmondták, hogy kizárólag az unió bevándorláspolitikájával együttműködve szabad az ország védelmét megoldani. Ez pedig azt jelenti, hogy be kell engedni korlátlanul a migránsokat, hiszen az unió tagországainak nincs a megállításukra vonatkozó közös politikája.

 

Az unió jelenleg nem gondolkodik a védelemről, csak az a politikája van, hogy a bejövő, illegálisan Európában tartózkodó migránsokat valamilyen módon szétosszák – jegyezte meg.

 

Kósa Lajos leszögezte, Botka László veszélyes a nemzet, a magyar emberek biztonságára. Botka László akkor akarja a kerítést elbontani, amikor az egyik legbrutálisabb terrortámadás következett be Manchesterben, ahol gyerekek voltak a célpontok, és a napnál világosabb, hogy nem csökken, hanem növekszik a migrációs nyomás a déli határon – hívta fel a figyelmet a kormánypárti politikus.

 

Hangsúlyozta, a migránsok ömlenek Dél-Európába és a Balkánra, Magyarország volt az, mely a kerítéssel és a jogi határzárral meg tudta állítani ezt a folyamatot. Ha Botka László bármilyen lehetőséghez jut, az életveszélyes Magyarország számára. Mindenki azzal számoljon, ha a szocialisták győznek, akkor korlátlanul be fogják engedni a migránsokat, elbontják a kerítést, és Magyarországot kiszolgáltatják az újkori népvándorlásnak – hívta fel a figyelmet Kósa Lajos. A frakcióvezető leszögezte, a Fidesz elítéli, elutasítja ezt a politikát, és mindenkit arra kér, hogy fontolják meg, szóba állnak-e a szocialistákkal, mert az MSZP és Botka László fenyegeti az ország biztonságát.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés