Névnap

Ma 2018. március 20., kedd, Klaudia napja van. Holnap Benedek napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 91 vendég böngészi
A többség elutasítja Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikáját | videó Nyomtatás E-mail
2017. május 29.

 

A nemzeti konzultációhoz kapcsolódó országjáró körút visszaigazolta, hogy az emberek döntő többsége támogatja a kormányt, elutasítja Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikáját és kiáll Magyarország szuverenitása mellett – közölte Hidvéghi Balázs.

 

A Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnapi sajtótájékoztatóján elmondta, a nagyobbik kormánypárt az elmúlt négy hétben több mint százharminc településen tartott fórumot, amelyeken több mint 30 ezer emberrel találkoztak.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

A nemzeti konzultáció visszaküldött íveinek száma már most, a szerdai határidő előtt meghaladja az 1,6 milliót, ami rekordot jelent, hiszen soha korábban nem vettek még részt ennyien a konzultációban – húzta alá.

 

Az országjárás visszaigazolta, hogy az emberek döntő többsége támogatja a kormányt, elutasítja Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikáját és kiáll Magyarország szuverenitása mellett – hangsúlyozta, megjegyezve, ezt nemcsak a visszaküldött kérdőívek magas száma mutatja, hanem a fórumokon megjelent emberek magas száma is. „Azt érezzük, hogy az emberek aggódnak és szerintük Brüsszel elhibázott politikája veszélyezteti a biztonságukat is” – emelte ki.

 

A magyar emberek nem akarják, hogy migránsokkal árasszák el az Európai Uniót és Magyarországot - szögezte le Hidvéghi Balázs. A kommunikációs igazgató szólt arról, az embereket mélyen felháborítja az is, hogy a magyar baloldal a bevándorlás pártján áll és lebontaná a kerítést. Egyúttal jelezte, hogy a magyar baloldali EP-képviselők megszavazták a Magyarországot elítélő határozatot is.

 

A fórumok egy visszatérő kérdése volt a fideszes politikus szerint az EP-határozat azon része, melyben egy jogerősen terrorizmusért elítélt ember szabadon bocsájtását követeli és kéri számon Magyarországon.

 

Ezzel támadják a független magyar bíróság jogerős döntését – közölte, kifejtve azt is, hogy Ahmed H. rátámadt a magyar határőrökre szervezte és lázította az ott jelen lévő illegális bevándorlókat, minderről felvétel is készült.

 

Ezt kéri az EP számon Magyarországon akkor, amikor Manchesterben ártatlan embereket gyilkoltak bevándorló hátterű terroristák – fogalmazott Hidvéghi Balázs. A tervezett energiaunió is sokak aggodalmát váltja ki – utalt a kommunikációs igazgató arra, hogy Brüsszel veszélybe sodorná az alacsony rezsiárakat is.

 

„Az elmúlt egy hónap meggyőzött minket arról, hogy a magyarok a kormány mögött állnak ezekben a politikai célkitűzésben; támogatják, hogy kiálljunk a nemzeti szuverenitás mellett, magyar kézben tartsunk fontos döntéseket és szembeszálljunk az elhibázott brüsszeli bevándorláspolitikával” - emelte ki.

 

Brüsszel és a Soros-szervezetek ellen csak akkor tudunk hatékonyan fellépni, ha ehhez minél magasabb támogatottságot tudunk felmutatni – közölte.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés