Névnap

Ma 2018. április 23., hétfő, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 76 vendég böngészi
Soros György nyíltan hadat üzent a magyar kormánynak | videó Nyomtatás E-mail
2017. június 02.

 

Soros György mostani írásával mindenki számára egyértelművé tette, hogy hadat üzent Magyarország demokratikusan megválasztott miniszterelnökének és kormányának – jelentette ki Deutsch Tamás csütörtöki sajtótájékoztatóján.

 

Lassan mondom, hogy Soros György is értse: az Európai Unió mind a 28 tagállamában és az EU közös jogi normáiban is súlyos törvénysértés az illegális határátlépés – szögezte le a Fidesz európai parlamenti képviselője.

 

Elmondta, Soros György a napokban Brüsszelben tartózkodik, és a program szerint az egyik fő megbeszélése Dimitrisz Avramopulosz migrációs ügyekért felelős uniós biztossal lesz. Deutsch Tamás bejelentette, az Európai Parlament magyar képviselőjeként írásbeli kérdéseket intéz a bizottsághoz a találkozóval kapcsolatban, melyekre világos és egyértelmű válaszokat vár. Mi volt az oka annak, hogy a migrációs ügyekért felelős uniós biztos Soros Györggyel tárgyaljon, és melyik fél kezdeményezte a találkozót? Milyen információk alapján hozott döntést az Európai Bizottság egyik tagja arról, hogy ez a találkozó létrejöhet? Milyen napirendi pontokra épült a találkozó és hol érhető el a legszélesebb nyilvánosság számára a találkozó írásos emlékeztetője, esetleg jegyzőkönyve? – sorolta kérdéseit.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

A néppárti politikus szerint több mint gyanús, hogy az illegális bevándorlás ügyében Dimitrisz Avramopulosz az elmúlt hónapokban szinte kizárólag Soros György logikájával megegyezően kritizálta, támadta hazánk döntéseit.

 

Deutsch Tamás aláhúzta, Soros Györgynek az illegális bevándorlóknak Európába özönlésével kapcsolatban világos és egyértelmű, - az unió számára tragikus következményekkel járó - koncepciója van, melyet végre is kíván hajtani. A politikus ezzel kapcsolatban emlékeztetett a Soros által korábban leírtakra és elmondottakra.

 

Felidézte, Soros álláspontja az, hogy az unió országainak évente legalább 1 millió illegális bevándorlót be kell fogadnia, sőt fejenként legalább 4,5 millió forintot kellene évente arra fordítani, hogy az ideérkező illegális bevándorlók kényelmesen érezzék magukat.

 

Elmondta, Soros György álláspontja, hogy ne tagállami hatáskörben legyen a bevándorláspolitikával kapcsolatos jogi normák kialakítása, és ne az egyes tagállamok polgárai által választott képviselők döntsenek, hanem a senki által meg nem választott brüsszeli bürokraták. Felhívta a figyelmet arra is, hogy Soros mindent megtenne a sikeres magyar jogi és műszaki határzár lebontásáért. Soros azt is szeretné, ha az európai polgárok életminőségét gyarapító fejlesztési programok – például az agrártámogatások, regionális fejlesztési támogatások, kutatás-fejlesztés - rovására teremtenék elő az Európába özönlő illegális bevándorlók finanszírozására szükséges forrásokat – tette hozzá. Sőt, Soros évekkel ezelőtt az egyik ötletadója volt a kényszerbetelepítésnek, a betelepítési kvótaőrületnek is – jegyezte meg.

 

Deutsch Tamás kitért Soros György csütörtökön megjelent írására is. Soros György hosszú ideje hadüzenet nélküli háborút folytat Magyarországgal szemben. Mostani írásával mindenki számára egyértelművé tette, hogy hadat üzent Magyarország demokratikusan megválasztott miniszterelnökének és kormányának, világossá tette, hogy minden tőle telhető antidemokratikus lépést kész megtenni a demokratikusan megválasztott kormány vereségéért – jelentette ki a néppárti politikus. "Ha harc, hát legyen harc, állunk elébe!" – szögezte le Deutsch Tamás.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés