Névnap

Ma 2018. március 19., hétfő, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 111 vendég böngészi
A baloldal szembemegy az emberek akaratával | videó Nyomtatás E-mail
2017. június 26.

 

A baloldal a magyar emberek akaratával szembemenve kész átadni Brüsszelnek az irányítást, kész lebontani a kerítést és végrehajtani az unió által meghatározott kvótát – jelentette ki Budai Gyula vasárnapi sajtótájékoztatóján.

 

A fideszes képviselő egy uniós közvélemény kutatásra hivatkozva elmondta, hogy a magyar emberek 87 százaléka elutasítja a kötelező betelepítési kvótát és hasonló arányban állnak ki a kerítés mellett a déli határon.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Budai Gyula utalt arra, hogy a legutóbbi nemzeti konzultáción – amelyen közel 1,7 millió ember nyilvánított véleményt – hasonló arányban utasították el a magyarok a kényszerbetelepítést. A konzultációs ívet visszaküldő emberek egyetértettek a kormány bevándorláspolitikájával – jegyezte meg.

 

A magyar emberek nem akarják, hogy migránsokat telepítsenek Magyarországra, nem akarják, hogy lebontsák a kerítést és nem akarják, hogy Brüsszel döntsön arról, hogy a magyarok kivel éljenek együtt – szögezte le.

 

A kormánypárti politikus beszélt arról is, hogy az európai és magyar baloldal migránspárti politikát folytat, Brüsszel pedig nyomást kíván gyakorolni azzal, hogy kötelezettségszegési eljárást indított a tranzitzónák miatt és azért, mert többek közt hazánk sem hajtja végre a kötelező betelepítési kvótát.

 

Ugyanakkor egyértelműen látszik, hogy a baloldal kész átadni Brüsszelnek az irányítást és „kész végrehajtani a Soros-tervet” – mutatott rá Budai Gyula. Ennek kapcsán emlékeztetett, hogy a szocialisták miniszterelnök-jelöltje, Botka László azt nyilatkozta, hogy lebontaná a kerítést és a határvédelmet átadná Brüsszelnek.

 

Botka javaslataihoz csatlakozott Molnár Gyula MSZP-elnök, aki szerint a kvótát végre kell hajtani, vagyis felső korlát nélkül kell betelepíteni migránsokat Magyarországra – fűzte hozzá. A baloldal azt sem támogatta, hogy a migrációt szervező, támogató Soros-szervezetek működését átláthatóvá tegyék – közölte. Míg Magyarországon a Fidesz-KDNP kormányoz, addig a kerítés állni fog a déli határon, a kvótát pedig elutasítjuk – húzta alá a fideszes képviselő.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés