Névnap

Ma 2018. április 23., hétfő, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 107 vendég böngészi
A büszkeség összeköt Nyomtatás E-mail
2017. augusztus 29.

 

Újpest legrangosabb díjátadójával elkezdődött városunk négy napon át tartó születésnapi ünnepsége. Augusztus 24-én, az Újpest Városnapok első napján adták át az Újpest Önkormányzata által odaítélt Újpestért Díjat és az Újpest Önkormányzata Elismerő Oklevele kitüntetéseket.

 

A díszteremben tartott ünnepséget Wintermantel Zsolt polgármester nyitotta meg, majd testvérvárosunk, Csíkszentgyörgy képviselője köszöntötte a vendégeket. A még ünnepélyesebb hangulatról a Kormorán együttes gondoskodott.

 

 

Az elismeréseket Wintermantel Zsolt és dr. Zsigmond Barna Pál alpolgármester adták át. 2017-ben Újpestért Díjat vehet át Dr. Gergely Zoltán, aneszteziológus, korábbi önkormányzati képviselő, Gömbös Attila László, Újpest egykori alpolgármestere, az Újpesti Vagyonkezelő Zrt. vezető munkatársa és Rejtő Ildikó, olimpiai és világbajnok tőrvívó. Az Önkormányzat Elismerő Oklevelével jutalmazzák Ancsin János jégkorongedzőt, az UTE szakmai igazgatóját, Csóka János Pált, a Budapest Főváros Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnökét, az INTARZIA Káposztási Nagycsaládosok Egyesületét, Molnár Istvánt, a Szent József templom plébánosát, Varga Erika anyakönyvezetőt és Varga Julianna titkársági ügyintézőt.

 

Az Újpesti Közművelődési Kör kezdeményezésére az ünnepség résztvevőinket nagyrésze aláírta azt a petíciót, amellyel az UTE történelmi címerének visszaállítására kérik az Újpest FC tulajdonosát és ügyvezetőjét.

 

(ujpest.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés