Névnap

Ma 2018. április 24., kedd, György napja van. Holnap Márk napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 92 vendég böngészi
Nemzeti konzultáció: országos tájékoztatási akció indult | videó Nyomtatás E-mail
2017. október 11.

 

A Fidesz országos tájékoztatási akcióba kezdett annak érdekében, hogy támogassák a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáción való részvételt - közölte Hidvéghi Balázs.

 

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója, Zsigmond Barna Pál, a Fidesz újpesti választókerületi elnöke és Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere egy IV. kerületi standolási helyszínen beszélt a nemzeti konzultáció fontosságáról.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, minél több emberrel szeretnének beszélni arról, miért fontos az, hogy ők is elmondják a véleményüket a Soros-tervről, és a nemzeti konzultáció kérdéseiről. Az a meggyőződésünk, hogy Magyarország, Európa jövője a tét; fontos, hogy minden magyar ember elmondhassa a véleményét ezekről a kérdésekről, és ennek egy kiváló formája a nemzeti konzultáció – fogalmazott.

 

Hidvéghi Balázs tájékoztatott, ezen a héten, Budapesten közel négyszáz helyszínen találkozhatnak a választópolgárok a Fidesz aktivistáival, polgármesterivel, képviselőivel, választókerületi elnökeivel. A politikus hozzátette, cél a tájékoztatás és az eszmecsere. Fontosnak tartja, hogy minél több emberrel közvetlenül beszéljenek.

 

A kommunikációs igazgató arról is beszélt, hogy a jövő héttől kezdődően az ország más részein is folytatják a kitelepülést, a közvetlen párbeszédet a nemzeti konzultációs ívek visszaküldésének a határidejéig, november 24-ig.

 

 

Zsigmond Barna Pál elmondta, a kitelepülések során fel szeretnék hívni az emberek figyelmét arra, miről szól Soros György veszélyes terve. Arra biztatunk minden újpesti polgárt, hogy közösen mondjunk nemet a Soros-tervre – jelentette ki a Fidesz újpesti választókerületi elnöke. Bejelentette azt is, hogy az elkövetkező napokban több újpesti helyszínen is találkozhatnak a helyi polgárok a Fidesz aktivistáival, politikusaival. Kint leszünk az utcákon, a tereken – tette hozzá.

 

 

Wintermantel Zsolt arról beszélt, hogy Újpest barátságos és a történelme során mindig befogadó város volt, fejlődésében a különböző nemzetiségek kivették a részüket, és kiváló a kapcsolatuk minden magyarországi nemzetiséggel. A polgármester aláhúzta, mindig szeretettel fogadták azokat, akiket hívtak, és mindig tisztességgel fogadták azokat, akik idejöttek, törvényesen, legálisan, jó szándékkal, ismert helyről és ismert céllal.

 

Hozzátette: Újpest – öntudatos közösségként – mindig saját maga döntött a sorsáról, arról, kiket kíván befogadni, kikkel kívánja együtt építeni a várost, az országot. A fideszes politikus aláhúzta, azért fontos a konzultáció, mert az ország meg tudja mondani, hogy kivel kíván együtt élni.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés