Névnap

Ma 2018. március 19., hétfő, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 74 vendég böngészi
A baloldal megszavazta a korábban letagadott kötelező kvótát | videó Nyomtatás E-mail
2017. november 20.

 

A magyar baloldal azt a kötelező betelepítési kvótát szavazta meg az Európai Parlamentben, amelynek tervét korábban többször teljes egészében letagadta – hangsúlyozta Németh Szilárd vasárnapi sajtótájékoztatóján.

 

A Fidesz frakcióvezető-helyettese leszögezte, a brüsszeli döntést Soros György szövetségesei készítették és fogadták el a Soros-terv végrehajtásának nagyon fontos részeként.

 

Németh Szilárd hangsúlyozta, a hazai baloldal eddig tagadta, hogy lenne Soros-terv, kötelező kvóta és illegális migráció Európában, most pedig megszavazta azt. Azok a politikusok, akiknek Brüsszelben kellene képviselni az országot, azok simán elárulták a magyar emberek érdekeit – közölte, hozzátéve, semmibe vették a magyar választók akaratát és ezzel élesen szembehelyezkedtek. Példaként említette, Niedermüller Péter (DK), Molnár Csaba, Szanyi Tibor (MSZP) és Jávor Benedek (Párbeszéd) nevét.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Németh Szilárd emlékeztetett arra, hogy Magyarország az egyetlen olyan ország az Európai Unióban, amely kikérte az emberek véleményét: 2015-ben és 2017-ben egy nemzeti konzultációban valamint 2016-ban egy népszavazáson – sorolta.

 

A Fidesz frakcióvezető-helyettese egy videofelvételt mutatott be, amelyben Ujhelyi István, Molnár Csaba, Niedermüller Péter és Vona Gábor is elmondta a bevándorlással kapcsolatos álláspontját.

 

A kormánypárti politikus Tóth Bertalantól is idézett, az MSZP frakcióvezetője 2016. szeptember 20-án azt mondta, hogy „kötelező kvóta nincs, és nem is lesz”. Németh Szilárd hozzátette, Molnár Gyula az MSZP elnöke pedig 2016. szeptember 23-án kijelentette, "Nincs ma olyan komolyan vehető politikusa Európának, aki arról beszélne, hogy a menekültkérdés megoldásának érdekében kötelező betelepítési kvótákat szeretnének bevezetni”

 

Németh Szilárd megemlítette Kunhalmi Ágnes nyilatkozatát is, aki egy nappal a 2016-os népszavazás előtt azt mondta, hogy „nincs, és nem is lehet kötelező kvóta”

 

A Fidesz frakcióvezető-helyettese, leszögezte, létezik kötelező kvóta, ami arról szól, hogy egy felső korlát nélküli, állandó, egy matematikai képlet alapján, folyamatosan osszák szét, akik Európába jönnének. Ezt a folyamatot családegyesítéssel is segítenék – tette hozzá.

 

Németh Szilárd elmondta, látjuk mi ennek a célja, bevándorlóországgá tenni Magyarországot és a kontinenst. Európa teljes identitásának- teljes népességének- vallásának megváltoztatása – fűzte hozzá.

 

A kormánypárti politikus leszögezte, az ellenzékre a magyar emberek nem számíthatnak. Hozzátette, az ellenzék nem a magyar emberek akaratát képviseli, sem Brüsszelben, sem Strasbourgban, sem pedig a magyar parlamentben.

 

Az ország biztonsága és szuverenitása helyett csak a jövő évi választáson történő hatalomba kerülés érdekli. Ennek pedig a "Soros-terv teljesítése a záloga, hiszen innen kapják a finanszírozást, a politikai napirendet" - hangsúlyozta Németh Szilárd, hozzátéve, a "hazai ellenzék, Gyurcsánytól Vonáig a hatalomért és a pénzért bármire képes".

 

A Fidesz frakcióvezető helyettese leszögezte, mi viszont a magyar emberek érdekeit tartjuk szem előtt. Nem akarjuk, hogy Magyarország bevándorlóország legyen, ezért a külső határok védelmére helyezzük a hangsúlyt – mutatott rá.

 

Ha az emberek egyetértenek a Fidesz-KDNP ezen politikájával, töltsék ki a nemzeti konzultációs ívet, küldjék vissza és védjük meg közösen Magyarországot – hangsúlyozta Németh Szilárd.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés