Névnap

Ma 2018. március 21., szerda, Benedek napja van. Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 41 vendég böngészi
Nekünk Magyarország az első - indul a Fidesz kampánya | videó Nyomtatás E-mail
2018. február 20.

 

A választás tétje az, hogy meg tudjuk-e őrizni Magyarországot magyar országnak, vagy pedig hazánk is bevándorlóországgá változik - mondta Hidvéghi Balázs. A kommunikációs igazgató hétfői sajtótájékoztatóján bejelentette azt is, hogy "Nekünk Magyarország az első" szlogennel megindítja kampányát a Fidesz.

 

A mai nappal megkezdődik a Fidesz választási kampánya, több tízezer aktivista indul el, hogy összegyűjtse az egyéni jelöltek indulásához szükséges támogató aláírásokat; az a cél, hogy minden háztartásba eljussunk a következő napokban – jelentette be Hidvéghi Balázs. Elmondta, a Fidesz a jelöltjeiről szórólapokat juttat el minden postaládába, emellett telefonon, e-mailben is megkeresik támogatóikat, valamint közterületi reklámokkal is megjelennek.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

A Fidesz kommunikációs igazgatója arról is beszélt, hogy a párt kampányának szlogenje: "Nekünk Magyarország az első". A választás tétje nem kevesebb, mint az, hogy meg tudjuk-e őrizni Magyarországot magyar országnak, vagy pedig hazánk is egy bevándorlóországgá változik – jelentette ki.

 

„A Fidesznek Magyarország az első, ezért mindent meg fogunk tenni, hogy megvédjük a hazánkat, illetve megakadályozzuk a Soros-terv végrehajtását és a tömeges betelepítéseket” – fogalmazott a kormánypárti politikus. Hozzátette: ebben a küzdelemben a magyarországi ellenzékre sajnos nem lehet számítani; ha ők lehetőséget kapnának rá, habozás nélkül lebontanák a határkerítést és betelepítenék a migránsokat.

 

Hidvéghi Balázs kiemelte, teljesen nyilvánvaló, hogy az ellenzék pártjai végighazudták az elmúlt éveket ebben a kérdésben. Felelevenítette, először tagadták, hogy létezne bevándorlási probléma, később a kvóták létezését, majd a Soros-tervet is tagadták.

 

Emlékeztetett arra is, hogy az ellenzék pártjai a kezdetektől fogva támadták a határvédelmet, a kerítés megépítését, a határzárat. Most pedig a választási kampány indulásakor megpróbálják letagadni azt, amit korábban állítottak a kerítésről, azt hazudják, hogy nem bontanák le – hívta fel a figyelmet a kommunikációs igazgató. Az eddigiekből teljesen nyilvánvaló, hogy az ellenzékre nem lehet számítani az ország védelmében – jegyezte meg.

 

A Fidesz számára Magyarország az első, mindent meg fogunk tenni, hogy megvédjük a hazánkat; ennek a gondolatnak a jegyében indítjuk kampányunkat – fogalmazott Hidvéghi Balázs.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés