Névnap

Ma 2018. április 20., péntek, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 51 vendég böngészi
Karácsony és a baloldal laktanyákba telepítené a migránsokat | videó Nyomtatás E-mail
2018. március 05.

 

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje migránsok tömegeit helyezné el használaton kívüli laktanyákban - jelentette ki Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő vasárnap Egerben, a Dobó István laktanya előtt Nyitrai Zsolttal közösen tartott sajtótájékoztatón.

 

Deutsch Tamás azt mondta: az ellenzéki pártok az elmúlt hónapokban csiki-csukit játszanak a választókkal. Minden energiájukkal igyekeznek eltitkolni a migrációval, a kötelező betelepítési kvótával, a határzár lebontásával kapcsolatos álláspontjukat.

 

A fideszes európai parlamenti képviselő szerint azonban eljött az igazság órája: Karácsony Gergelynek és az általa vezetett ellenzéki összefogásnak programszerűen, írásban megfogalmazott szándéka, hogy a használaton kívüli laktanyákat uniós forrásból felújítsák és megnyissák a menekültek előtt. Ez azt jelenti, mindent megtesznek azért, hogy Magyarországra tömegesen telepítsenek be Európába érkező migránsokat - jelentette ki. Az érintett laktanyák egyike az egri, ahová akár több ezer bevándorlót helyeznének el, amennyiben "döntési helyzetbe jutnak" - hangsúlyozta Deutsch Tamás.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Megjegyezte: az ellenzéki összefogás mindezt uniós forrásokból tenné lehetővé, ahelyett, hogy az EU-s pénzeket eredeti rendeltetésüknek megfelelően gazdaságélénkítésre, vagy éppen az oktatás, illetve az egészségügy fejlesztésére fordítanák.

 

Erről a két párt kormányfőjelöltje és politikusai nemcsak beszélnek, hanem a migránssimogató álláspontot az EU döntéshozói fórumain is képviselik, ezzel sok millió magyart veszélyeztetve - emelte ki a fideszes politikus.

 

Megjegyezte: ez az a terv, mely Soros György nevéhez köthető, melynek megvalósításán az Európai Bizottság dolgozik és ez az a program, melyhez Magyarországon a Karácsony Gergely vezette politikai együttműködés csatlakozni kíván.

 

Felhívta a figyelmet arra, nincs olyan előterjesztés, az Európai Parlament napirendjén szereplő jogszabály-alkotásra vonatkozó elképzelés, melyek tárgyalása során a migránsok Magyarországra történő tömeges befogadását szolgáló álláspontot felszólalásaikban és szavazataikban a Párbeszéd és az MSZP EP-képviselői ne támogatnának.

 

Éppen ezért nem csupán Brüsszelt, hanem április 8-án a Párbeszédet és az MSZP-t is meg kell állítani, hogy elkerülhető legyen a migránsok felső korlát nélküli, kötelező át- és betelepítése Magyarországra - mondta Deutsch Tamás.

 

Nyitrai Zsolt Eger és térsége fideszes országgyűlési képviselője a tájékoztatón arról beszélt: a négyhektáros területen fekvő Dobó István laktanya 20 éve üresen áll, 13 500 négyzetméter alapterületű épületegyüttese alkalmas szükség esetén akár több ezer férőhely kialakítására. Kijelentette: az itt élők és a környékbeliek nem kérnek a migránsokból.

 

A biztonság és nyugalom elvesztésével, gettók kialakulásával szemben sokkal inkább azt szeretnék, hogy a megyeszékhely és környéke a következő időszakban is fejlődjön - mondta. A választások tétje, a magyarországi városok és falvak megvédése, mert ha Soros emberei kerülnek hatalomra, megváltoznak és leépülnek a települések - tette hozzá.

 

(Fidesz.hu, MTI)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés