Névnap

Ma 2018. április 20., péntek, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 70 vendég böngészi
Sorsdöntő győzelmet arattunk! | videó Nyomtatás E-mail
2018. április 10.

 

Sorsdöntő győzelmet arattunk, lehetőséget teremtettünk magunknak, hogy megvédhessük Magyarországot - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap késő este.

 

Győztünk! – jelentette be a kormányfő nagy ováció közepette a kormánypártok budapesti eredményváró központja, a Bálna előtt. Aláhúzta, Magyarország ma nagy győzelmet aratott. Most kell szerénynek lenni, mert most van mire – jegyezte meg.

 

Orbán Viktor először a választópolgároknak gratulált, hogy eljöttek és részt vettek a választáson. A magas részvétel minden kétséget zárójelbe tett.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Külön is szeretnék köszönetet mondani és kifejezni a hálánkat azért a hűségért, amit azoktól kaptunk, akik a Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppártra szavaztak, és kitartottak mellettünk az elmúlt évek alatt – fogalmazott.

 

A miniszterelnök köszönetet mondott a külhoni magyaroknak is, akik segítettek megvédeni az anyaországot. „Köszönetet szeretnék mondani lengyel barátainknak, Kaczyński elnök úrnak és Morawiecki miniszterelnök úrnak, akik eljöttek és támogattak bennünket” – húzta alá. Orbán Viktor köszönetet mondott a segítőknek, az önkénteseknek is. Jó volt veletek harcolni – tette hozzá.

 

„Szeretnék külön is köszönetet mondani azoknak, akik imádkoztak értünk és értem. Köszönjük, hálásak vagyunk! Szeretnék köszönetet mondani minden segítő, aktivista, jelölt családtagjainak, akik kellő türelemmel viseltek bennünket és minden támogatást megadtak. Külön szeretnék köszönetet mondani feleségemnek, Anikónak” - fogalmazott.

 

Egy nagy csata van mögöttünk, sorsdöntő győzelmet arattunk, lehetőséget kaptunk, lehetőséget teremtettünk magunknak, hogy megvédjük, megvédhessük Magyarországot – húzta alá. „Még nem tartunk ott, a mi hazánk, Magyarország még nem tart ott, ahol szeretnénk, de már elindult a saját maga által választott útján. Együtt fogunk ezen az úton végig menni” – fogalmazott Orbán Viktor. Mindent köszönök! Soli deo Gloria! – zárta beszédét a Fidesz elnöke.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés