Névnap

Ma 2018. március 19., hétfő, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 77 vendég böngészi
Emlékeznek? 6 éve már, hogy az MSZP-SZDSZ elutasította a kettős állampolgárságot Nyomtatás E-mail
2010. december 06.

2004. december 5. Népszavazás a kórházak privatizálása és a kettős állampolgárság ügyében. Az MSZP élén Gyurcsány Ferenc határozottan a kettős állampolgárság elutasítására kérte az ország polgárait.

 

MSZP-SZDSZ szórólap 2004-ből
MSZP-SZDSZ szórólap 2004-ből

 

Az akkori kormány hű csatlósa az SZDSZ, élén Kuncze Gáborral szintén a "nemre" buzdította az embereket. Véleményük szerint ha a határon kívül rekedt nemzettársaink állampolgárságot kapnának, akkor egy nem adózó, de állampolgári jogaival élő embertömeg árasztaná el az anyaországot. Túlterhelve a költségvetést, olcsó munkaerővel tönkretéve a munkaerőpiacot, elvéve a lehetőséget az anyaország lakosaitól.

 

A szavazáson megjelentek többsége igennel szavazott a kettős állampolgárságra, de a népszavazás érvénytelen volt, mivel sem a nem, sem az igen szavazatok száma nem érte el a szükséges 25%-ot.

 

Azóta már tudjuk, hogy az MSZP és SZDSZ érvei csak üres riogatások voltak és csak az akkori politikai elit érdekeit szolgálták. A Gyurcsányi MSZP sötét trükkje volt, hogy magánál tartsa a hatalmat, félelmet és reménytelenséget ültetve az emberekbe. Egymás ellen próbálták fordítani az anyaországbeli és külhoni magyarságot.

 

Eltelt azóta éppen 6 év. Az MSZP-SZDSZ kormány csúfosan elbukott több választást is. Először az Európai Uniós választást, majd az Országgyűlési választást és legutóbb az Önkormányzati választást. Az SZDSZ gyakorlatilag megsemmisült, az MSZP is történelmi mélypontra került. A sors keze elérte őket, azt kapták, amit megérdemeltek. A hazugság, képmutatás, riogatás, megfélemlítés korszaka lezárult. Többé nem a félelmek és az önérdek irányítja az országot. A Fidesz-KDNP kormány végre az emberek, a választók akaratát érvényesítik döntéseikben. Elsődleges prioritás az ország és az ország polgárainak érdeke, minden Magyar érdeke. Határon innen és túl.

 

Nemzettársaink a Felvidéken, Erdélyben, Kárpátalján végre visszakapják állampolgárságukat, a Magyar állampolgárságot, melyet egy szégyenletes diktátum következtében vesztettek el 1920-ban.

 

Soha ne feledjük az MSZP-nek és a liberálisoknak, mindazt a gyalázatot, amit saját népük ellen követtek el. Soha ne engedjük, hogy visszakerüljenek a hatalomba és újra meg újra elkövessék ezeket a bűnöket!

 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.